Adres değişikliği....Cezası..Dikkkatt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sinan38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar geçen adres değişikliği ile ilgili olarak..Nüfusa gittim...Daha önce taşındığım yer gözüküyordu malum kiracı idim....Neyse Sorguda baktılar taşınmışsınız dediler ve Bildirimde bulunmadığım için 350 Tl.:mad::mad:..Ceza dediler....

Yapmayın etmeyin dedik ama cezayı bastılar....Allahtan Karakol tahkikatında yanlış beyan olsa imiş..650 Tl :sorry:cezayı bağırta çağırta yazıyorlar...aman dikkkat...

Yapma yaa.. Benim adres değişti şimdi yedik mi cezayı ben 2 yıldır öyle görünüyorum.

sinan bey kardeşim sanıyorum TEKNİK bir arıza olmuş,sizde TEKNİK SERVİSE konuyu açmışsınız :D

sinan bey kardeşim sanıyorum TEKNİK bir arıza olmuş,sizde TEKNİK SERVİSE konuyu açmışsınız :D

Doğru abeyyy..En çok ziyaret tektin serviste gibi kimsenin canı yanmasın maksadımmmm:hıh::hıh:

Bizde 1 ay oldu taşınalı muhtarlığa bildirecez bu hafta.

ayıp denen bişey var o kadar ceza olur mu

yuh ya el-insaf be nedir o yaz 65 kağıt madem yazacan geç git :mad:

Asıl çarpıklığa ben yazayım siz yorum yapın.Memleketin bir yanında bunu yapanlar başka yerlerde ise adamın kadınla resmi nikahı yok doğal olarak çocuklarında nüfüsa kaydı yok ama çocuklar ilk okula gidiyor.

Bazı konularda uyarıda bulunuyoruz diye belki tepki çekiyoruz ama ortada bir gerçek var; Hukuk önünde herkes yasaları bilmek zorundadır. Maalesef ki ben bunu bilmiyordum deme lüksüne sahip değiliz.

Geri