admine sesleniyorum

anjelotkral

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Emre cim buraya biyere içini dökme bolumu yapsanda bolu kotu bıten (araçlarımızla ilgili)gunlerın ardından birkaç şerefsizin o..çocuklarının kulaklarını burda cınlatsak olmaz mı he :rakir::mad::mad::mad::mad::mad::mad:@;

Bu bölümde zaten her türlü konuda başlık açılabiliyor.

Bu bölümde zaten her türlü konuda başlık açılabiliyor.

ben +18 gitçem sövücem sayıcam sınırımden kafayı yıyorum pc basında hele o muayene ıstasyonundan cıkısım var yakıcaktım aracı walla o..çocukları vicdan yok bunlarda sen kalk düzceden afyona ordan kutahyaya ayagına kadar gıt aracı takasla al gel bi dunya sey ogren ıstasyonda a.q delırmemek elde degıl :mad::mad::mad::mad::mad:

Aykut ne oldu yaw?

Hayırdır ne yaptılar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir önceki muayeneye göre düşürülmüş km mi gördün hacı hayırdır, başka ihtimal veremedim.

Bir önceki muayeneye göre düşürülmüş km mi gördün hacı hayırdır, başka ihtimal veremedim.

[MENTION=30869]ndipi[/MENTION]
[MENTION=44562]cagatay16[/MENTION]

helal sana walla sıp dıye anladın bide tupun altında sehpa yokmus muayenedende kaldım ıyımı ordan cıktıktan sonra 50 lıra verdım yaptırdım ama lpg sızdırmazlık almam gerekıyor haydeben 90 lıra harcamıs olcam neguzel ucuza kapatıcaktım muayene ısını

km düşürenler yarın ahırette nasıl hesap vercekler :(

km düşürenler yarın ahırette nasıl hesap vercekler :(

Onu dusunseler zaten boyle biseye kalkismazlar ama insanlarsa Allah korkusu kalmayinca hersey beklenir o tarz kisilerden. En basiti benim basimdan gecenler. Ne umitle elimizde kini avucumuzda kini satip araba cok temiz diye aldik ama neler neler geldi basimiza. Allah boyle insansi varliklari bildigi gibi yapsin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öbür tarafta yatacakları yerlerı yok hakkımı helal etmıyorum en kotu ah yetımın ahıdır

Geri