Adanada Mangal Partisi Hakkinda...

f.astra_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Daha önce Actigim Konu Silinmiş.sanirim Bir Forum Kurali...can Sagligi Olsun.neyse Adanada Mangal Partisi Yapalim Opelciler Olarak.toplanalim Bir Guzel.hem Tanisalim Hem Mangal Yapalim.gelmek Isteyenlerle Bir Liste Olusturup Yer Ve Zaman Belirlenecektir.

çok isteriz gelmeyi.dnanor da isteyecektir...

Son düzenleme:
Valla Ben 1 Ay Kadar Boşum.bu Sirada Bişiler Yapasim Var.insallah Ayarlariz.ama Gizli Nikah Kahramaninin Yayla Villasi Olmayabilir..bu Arada Dün Mersini Epey Bi Gezdim

mersin de neredeydin ?ben orada çalışıyorum çünkü.

adana-tarsus-mersin yaptım ama tarsusa gırmedım.baska bır gun tarsusu gezcem.CARSISINDA GEZDIM ALIŞVERİŞ YAPTIM.sahilde gezdim.ordu evının oldugu yerde vs.künefe yedim ayıptır soylemesi...çok seviyorum mersini ya...deniz kokusunu özlemişim.deniz çoçuguyuz nede olsa..
ASIL AMACIM KISA BİR İŞ OLMAKLA BERABER MERSİNE GİTMEKTEN ZEVK DUYUYORUM...BANA İZMİRİ HATIRLATIYOR.

Son düzenleme:
dnanor gelcenmı ?

...

Son düzenleme:
guzel ..sevindim buna..planlamayı yaparız.forumdakı adana ve cevresıne bı ulasalım...yer ve tarıh ayarlarız

aykal ve mustafayada haber verelim..mustafa kesinlikle katılacaktır...gerçi son zamanlarda kafası meşgul.siteye pek girmiyor..ben cepten ulaşırım ona...işyeri soyuldu ve yakıldı...ama yinede gelecektir...

benden de gecmiş olsun dıleklerımı ılet kendını her ne kadar tanımasamda..valla iyi olur..zamanı konusuruz

Geri