acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan milanli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

milanli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar ilk opelimi almak üzereyim aslında ilk otomobilim desem daha ii olur iki astra seçeneğim var eliimde
birincisi 99 model astra clasik sedan 1.4 benzinli 90 beygir 70000 km de araba az kullanılmış belli abs, air bag klima falan var yanlız 1.4 ler nasıl çekişi sorunlu diyolar doğrumu ve bu arabanın tamponları gövde renginde değil bu normalmi son olarak 16000 ytl istiyo piyasası kac para bunların
ikinci atra 2000 model 1.6 astra sedan bu araba 160000 km de donanım ii de abs yok neden anlamasdım 17000 ytl istiyo normalmi
şimdiden teşekkürler bekliyorum

konuyu yanlıs yere actın. konuyu teknık servıs bölumune acacaktın. neyse ben yönetıme mesaj atımda konuyu tasısınlar

pardon acemilik yeni üye oldum tşk.

valla ıkı secenegınde kafama yatmadı ne yalan söyleyım 1.4 klasık cok ıstemiş. o parayı etmez ama cok cok temızse orasını bılemem. ıkıncı secenektede km cok fazla

2000 modeldir ama gl dir o yüzdenabs yoktur ama 17.000 e biraz yüksek kmli cd bulunur.

arkadaşlar 1.4 lerin çekişi nasıl biraz açıklarsanız sevinirim

öncelikle hoşgeldin...2 astra da iyi değil bence.piyasayı biraz daha araştır daha uygun bi astra bulursun bence...

bence de fiyatlar biraz yüksek kalmış...

arkadaşlar cevaplarını8z için tşk. peki bunlarım piyasa ortalama fiyatları ne kadardır ayrıca 1,4 kasayı kaldırmıyo diyolar doğrumu

öncelikle hoşgeldin...2 astra da iyi değil bence.piyasayı biraz daha araştır daha uygun bi astra bulursun bence...
peki astrada 1,4 motor nasıl açıklarsan secinirim

Geri