olciyak dostum.
herşeyi geçtim ben cahillik edip yanlış bir şekilde kendi çapımla çözüm yolları üretiyor olabilirim. Bunu neden yaptım biiyormusun bilemezsin neden çünkü ne sen beni tanıyorsun ne de ben seni tanıyorum. Ben 26 yaşında yükseklisans yapan biriyim ve babamın arabasıyla üniversiteye gitmek için izin istiyorum tabiiki isticem ama bu izin haftada sadece 1 veya bilemeden babamın eşref saatine denk gelmiş olursam 1 gün olabiliyor bunları neden diyorum paranında malında değerini bildiğimi söylemek belirtmek yanlıs dusunce ve fıkırlerden uzak tutmanı istediğim için. Evet ilk zamanlar babamın yüzüne bakamadım bu olaydan sonra hala da bakamıyrum bu doğru olayın sıcaklıgıyla üretilmiş bir çıkış yoluydu bu daha sonra sakin kafayla ne kadar saçma olduğunu anladım ama dediğin gibi de 3 5 kurus hesabı yapacak insan değiliz bu türlü ithamlar cidden zoruma gitti o yüzden yazıyorum bunu ayrıyetten lütfen bilip bilmeden kimse hakkında bu türlü yorumlar yapma lütfen.
artık ne zaman girerim bilmiyorum daha sonra soylemek ıstedıgınız bir sey olursa verecegınız ogutlere her zaman acıgım trafık kazaları konusunda da ne kadar bilip bilmeden bir şey yasadıysamda bılmedıgım bir cok sey oldugu asıkar her zaman tavsıyelere acık biriyimdir yorum vs. herseyı yapabılırsınız ama kendı dusuncelerınızle de hikaye yazmanıza gerek yoktu
isterdimki bu olciyak arkadasın 400 liradan aza yaptırcak gerisini cebe atcak demesinden ziyade istersen hasarın fotosunu yükle dostum burda bılen abılerımız arkadaslarımız olabılır ne senı ne karsı tarafı magdur etmeden maddı olarak makul fıyatlara yaptırabılecegın yeri önerebilirler şeklinde bir yorum yazmasını beklerdım Tıpkı: marmarali83 , Mustafaeren, smihci abim ve arkadaslarım gibi tabiiki atasözüyle gülümsememe ve olayın ne sekılde sonuclanacagını soyleyen kRm gibi.