acil yardım vectra a kasa anten

ismail322

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar vectra a kasa motorlu antenin sadece çıkan kısmını nerden bulabilirim motoru sağlam sacede dışındaki anten kısmı kırıldı arkadaşımın arabasıydı :cry:mağdur durumdayım yardımlarınızı bekliyorum.

parçacılarda otomatik anten bomu olarak geçiyor ama onu o şekilde değiştirmektense yeni anten almak daha mantıklı olabilir; fiyatı 35 tl civarıydı...

İzmir fiyatı; Kaliteli anten+montaj işçiliği= 85 TL.

ben ıspartada ikamet etmekteyim buraya getirme gibi bi imkanım olurmu internetten alabileceğim bi adres varmı?

ben ıspartada ikamet etmekteyim buraya getirme gibi bi imkanım olurmu internetten alabileceğim bi adres varmı?
İnternetten daha doğrusu görmeden, incelemeden anten almamanızı tavsiye ederim. Parçacılarda satılan piyasa malı otomatik antenler bizim araçlara (A kasa Vectra için söylüyorum) bire bir olmuyor, anten deliği açık kalıyor. Onun için öncelikle alacağınız antenin çubuk kısmının sizin orjinal antenin yuvasına uyması lazım, yoksa her yağmurda veya araç yıkamada bagajınıza su giriyor. Yoksa piyasada 45-50 TL ye satılan ikinci kalite otomatik anten çok.

Geri