///Acil YARDIM///Radyatöre Yağ Karışması !!!

sabitedogan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 2 hafta önce 99 model Opel Vectra Cd aldım.Aracım temiz çok memnunum fakat aracın radyatörüne baktığımda az bir yağbirikintisi gördüm.Aldığım kişiyi aradığımda 1 sene önce rektefiye yapıldı dedi.Radyatörün takliye kabını temizledim az da olsa yağ karıştırma var,motora yağ karıştırma yok.Ben muhtemelen contadan şüpheleniyorum Ankara'da tavsiye edebileceğiniz uygun ve işçilik konusunda da problemsiz usta varmı?Tahmini ne kadara mal olur bana.Daha önce bu sorunla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

sitemiz sponsoru opel garage var Hakan ona bir danışın isterseniz size fikir verir

Teşekkür ederim ilginize.Evet aradım görüştüm ama 1000 tl ye yağ değişimi+filtre vb işler de dahil ama forumda 200-300 tl ye yaptıran arkadaşlarda var.Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Teşekkür ederim ilginize.Evet aradım görüştüm ama 1000 tl ye yağ değişimi+filtre vb işler de dahil ama forumda 200-300 tl ye yaptıran arkadaşlarda var.Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Bu fiyata taşlama ve diğer işlemler dahil değildir. Yani blokta bir eğilme felan olduysa ekstra işlemler de gerekecektir. Sanırım 1000 TL'lik fiyata taşlama+siboplar ve çıkabilecek sürpriz masraflar da dahildir, yani bir nevi yarım rektefe işlemi diyebiliriz.

Geri