acil yardım opel vectra confortline

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafer26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zafer26

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar abiler ustalar acil yardıma ıhtıyacım var 2004 model opel vectra confortline arabam var gostergede araba ile anahtar isareti cıktı tech2 cihazına baglattım arıza yok dedıler servis zamanı geldigi icin o ısret cıkıyor dedıl usta sılıyor ama sonra bır daha cıkıyor servis zaman aralıgı dıye bırsey varmıs onu bır turlu resetleyemedı guvenlık kodu soruyor bu guvenlık kodunu nasıl alabılırım cok ucretlı bısey mı bu numara bırde akunun uclarını sok tekrar tak dedıler ama sokunce benden teyp kodu falan sorabılır dıye sokmedım o kodlarda yok bende carr pass dıye bır kartmıs bu ne yapmam lazımmmmm lütfen cevaplarınızı beklıyorummmm !!!!!

Servis zaman aralığının çıkan işaretle alakası yok iNsP yazar km göstergesinde odur servis uyarısı. Anahtar işareti aracın arıza verdiğini gösterir bilgisayara bağlayınca görmeleri gerekir ama o çıkana servis uyarısı diyecek bir yere gittiyseniz bulamamalarına şaşmamalı başka bir servise gidin

ayrıca madem hata kodu vermiyor usta olmayan hata kodunu nasıl silebiliyor

ayrıca tech2yle kod öğrenilebiliyor ama o şekilde yapmaya gerek yok km sıfırlama düğmesine basılı tutarken kontağı 2 konumuna getirmeniz yeterli olur ama sizin derdiniz servis bakım aralığı değil

opel vectra

hocam ılgınıze tsk ederım oncelıkle ben servıse gıtmeden once bu gaz ve pedala bastım kontak kapalı ıken sonra kontak actım o sekılde arıza kodu buldum onusoyledım cıkan kod su ıdı "P1483 Engine Cooling System Performance (motor soğutma sistemi performansı kod lıstesınde bu cıkıyor ustaya soyledım ustada bana yukarda aynen yazdıklarımı soyledı bununla ılgılı ne yapabılırım soguk havalar basladı bu oldu hıc boyle bırsey basıma gelmemıstı ayrıca 0460 kodunu vermıstı o arızanında bujılerden oldugunu soyleyerek bujılerı degıstırdı sımdı o 0460 arızasını vermıyor sadece bu 1483 kodlu arızayı verıyor

Anladığım kadarıyla aracınız motor suyunu ısıtamıyor açıkçası pek bir fikrim yok belki motor suyu ısınıyor müşür bozuk okuyamıyor yada termostat açık kalmış olabilir

servıse gıttım konu motor sogutma fan motoru ve rezıstans ıle ılgılı ımıs dedıler fan 4 kademelı ımıs kademelerden bırı calısmıyor olabılır o yuzden bu arızayı vermıs fakat fan calıstıgı ıcın hararette yukselme olmadıgı ıcın degıstırmedım dısardan fıyatını ogrendım yan sanayı 350 orjınal 625 servıste ıse fıyat 775 tl belkı baska rkadaslarda bu sorunu yasarlarsa bılsınler dıye yazmak ıstedım :rakir:

Geri