Acil yardım lütfen..!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karakose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

karakose

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Slm Arkadaşlar benim problemim şu;
arabam astra 1.6 enjoy twinport astra h oluyor galiba,sabahları ilk çalıştığında araba 1,2ve 3. viteste iyi daha sonra 80 e dayandığında vitesi istediğin kadar yükselt gaz yemiyor yani araba devirlenmiyor ne kadar gaz pedalına basarsan bas ayrıca hız sabitleyicide çalışmıyor arabayı boşa aldığında stop ediyor araba böyle bi süre gidip ısındıkdan sonra kontağı kapatıp tekrar çalıştırınca normal haline dönüyor, bunu hem gazda hem benzinde yapıyor,hava akış metresini değiştirdik oksijen sensörüydü galiba onu değiştirdik termostatı değiştirdik gaz ayarını yaptırdım bir süre benzinle gittim sonuç yine aynı kafayı yiyeceğim, burda forumda gördüğüm şekilde gaz ve frene basılı tutup yarım kontak yaptım 017258 kodu çıktı. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler....

arıza kodu yanlış zaten servise gittiğinizde ne dediler veya servise gittinizmi sorun ne gördüler arıza tespit cihazında hangi arıza kodları çıktı bunlar lazım

arıza kodu yanlış zaten servise gittiğinizde ne dediler veya servise gittinizmi sorun ne gördüler arıza tespit cihazında hangi arıza kodları çıktı bunlar lazım

serviste arıza kodu çıkmıyor işin garip tarafı orası, hiç bir çözüm bulamadılar en son subaplarla ilgili bişey dediler ama ben pek güvenmiyorum burdaki ustalara subaplarda olsa kontak açıp kapatınca normale dönmez araba diye düşünüyorum...

Aracın motorla ilğili herhangibir sensörden gelen bilğiye göre korumaya alıp devri artırmana izin vermiyor.
Öncelikle aracın yagı eksikmi kontrol et.

kurum, kurum, kurum.... gecmis olsun... carbon clean ne kadar SIKLIKLA yaptiniz araciniza, yada hic yapildimi...

kurum, kurum, kurum.... gecmis olsun... carbon clean ne kadar SIKLIKLA yaptiniz araciniza, yada hic yapildimi...

Evet kurum olma ihtimali çok yüksek fakat , ikinci büyük ihtimak eksantirik devir sensörü.

Aracın motorla ilğili herhangibir sensörden gelen bilğiye göre korumaya alıp devri artırmana izin vermiyor.
Öncelikle aracın yagı eksikmi kontrol et.

aynen dediğin gibi ustam giderken sanki bir anda bişey oluyor gitmesine izin vermiyor arabanın hız sabitleyiciside çalışmıyor yağını kontrol ettim yağı var bunu neden yapar yani şunu demek istiyorum sensörlerle ilgilimidir yoksa mekanikmidir birde ustam lpg sistemiyle alakalı olabilirmi ?

aynı sorun benim arabada var degişmedim parca kalmadı ama düzelmedi bogaz kelebegi hava akısmetre egr benzin pompası egzost kafayı yicem sorunu cözdüysen lütfen bilgi ver tskr aracım 2006 astra h enjoy twinport motor 1.6

hiçbir düzelme yok aynı bende senin yaptığın şeyleri yaptım ama problem devam ediyor sen de problemi çözersen yazarsın buraya arkadaşım

Geri