Acil yardim lutfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emre55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar bn yeni opel astra dizel almayi dusunuyordum fakat 2009 model 1.6 180 bygir benzinli insignia buldum ikisi arasinda karar veremiyorum ve acele etmek zorundayim bu araclari konfor yakit tuketimi vb her turlu ozellik konusunda degerlendirirmisiniz ozellikle yakit insignianin ne kadar yaktigini merak ediyorum simdiden tesekkur ederim

Not:astra sport yada cosmo dusunuyorum insignia ise elegance paketi

ikiside farklı sınıf araçlar ve motorların ikiside farklı amaç için üretilmiş astra dizel ekonomik ve sportif kullanıma uygun değil konfor olarak sınıfının en iyilerinden biri insigniya ise geniş konforlu ve 180 lik motor oldukça seri bu yüzden sportif kullanıma uygun tüketim olarak benim aracımdan bildiğim kadarıyla 180 hp lik motor sakin kullanımlarda ve şehir içi trafiği sıkışık değilse 100 km de 10lt ortalamyı rahat yakalıyor uzun yolda ise hızı 100 kmye sabitleyince 6,5lt ortalamayı rahat tuttura bilirsiniz.astranın şuan sport ve cosmo versiyonu arasındaki donanım farkını açmaya çalışıyorlar bu yüzden sport tan bazı özellikleri çıkarıyorlar bu yüzden cosmo yu tercih etmenizi öneririm.

Son düzenleme:
ikiside farklı sınıf araçlar ve motorların ikiside farklı amaç için üretilmiş astra dizel ekonomik ve sportif kullanıma uygun değil konfor olarak sınıfının en iyilerinden biri insigniya ise geniş konforlu ve 180 lik motor oldukça seri bu yüzden sportif kullanıma uygun tüketim olarak benim aracımdan bildiğim kadarıyla 180 hp lik motor sakin kullanımlarda ve şehir içi trafiği sıkışık değilse 100 km de 10lt ortalamyı rahat yakalıyor uzun yolda ise hızı 100 kmye sabitleyince 6,5lt ortalamayı rahat tuttura bilirsiniz.astranın şuan sport ve cosmo versiyonu arasındaki donanım farkını açmaya çalışıyorlar bu yüzden sport tan bazı özellikleri çıkarıyorlar bu yüzden cosmo yu tercih etmenizi öneririm.

+1 tamamen doğru:D
incelemek isterseniz Insignia kullanıcılarından tüketim verilerini alıp liste yaptım
http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=1462.0

insignia al içinde kalır derim ama yakıt çok sıkıntı olacaksa yanaşma insignia ya

ekonomiyi düşünüyorsan astra al yoksa pişman olursun. yok benim için ekonomik olması değil performanslı ve gösterişli olsun diyorsan insignia al. bu benim görüşüm tabi.

Geri