S
sozberk
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 07/12/2007 tarihinde İstanbul'dan 2000 Opel Astra almıştım. 17/12/2007 günü araba abimdeyken ve park halindeyken bir transporter gelerek sol arka taraftan çarpmış. Lamba kırık çamurlukta ve tamponda ezik ve çizik var.
Kaza raporunda transporter için bilmem ne sayılı trafik araçlarının manevralarını düzenleyen kanuna aykırı manevra yapmak felan ASLİ kusur yazmış.
Bizimkine de Bilmem ne sayılı Karayolları kanunun parketme ve duraklamaya ayrılmış yerler dışına park ettiği tepit edilmiştir diyor.
Aracı servise verdim. Yarın exper gelecekmiş Anadolu sigortadan. Aceba exper kusur oranı belirleyip bize de faura çıkarabiliyor mu?
Bu parayı sigorta ödeyecek ama bana da ödeme çıkar mı?
Bilen arkadaşlar yazarsanız sevinirim.
Kaza raporunda transporter için bilmem ne sayılı trafik araçlarının manevralarını düzenleyen kanuna aykırı manevra yapmak felan ASLİ kusur yazmış.
Bizimkine de Bilmem ne sayılı Karayolları kanunun parketme ve duraklamaya ayrılmış yerler dışına park ettiği tepit edilmiştir diyor.
Aracı servise verdim. Yarın exper gelecekmiş Anadolu sigortadan. Aceba exper kusur oranı belirleyip bize de faura çıkarabiliyor mu?
Bu parayı sigorta ödeyecek ama bana da ödeme çıkar mı?
Bilen arkadaşlar yazarsanız sevinirim.
Son düzenleme: