acil!! rolanti sorunu ve 2. vites

onrklnc44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımı ilk çalıştırdığımda özellikle motor sıcakken rolanti 600-700 kadar düşüyor aracı şöyle bir titretiyor ve geri kendini 800-900 devire çıkarıyor. özellikle önceleri öreneğin bir çukurda felan yavaşladığımda 2. vitese düşüyor geri arabayı 2. viteste kaldırabiliyordum ama bu rolanti sorunundan dolayı arac artık 2. vites kalkışta zorlanıyor ve hafif rampa varsa stop bile ediyor. bu rolanti sorununu nasıl halledebilirim. veya bu şekilde kalmasının sakıncası var mıdır_?

benim aracımda sıcaktan ziyade soğukta yapıyordu o titreme olayını. sorununun çözümümüdür bilmem ama ben o titremeden carbon clean işlemi yaparak kurtuldum.

benim aracımda sıcaktan ziyade soğukta yapıyordu o titreme olayını. sorununun çözümümüdür bilmem ama ben o titremeden carbon clean işlemi yaparak kurtuldum.
carbon clean işlemi tam olarak nedir_? birde ben boğaz kelebeğini temizlettim sorun düzelmedi.. bunuda yeni gördüm b.kelebeği temizlendikten sonra adaptosyon yapılmalıymış bu konu hakkında bilginiz var mı_?

carbon clean işlemi şu şekilde yapılır öncelikle kendi aleti ve ilacı vardır bu yakıt katkıları gibi

1-aracın deposuyla motor bağlantısı kesilir ve aracın deposundan aracı 1 saat çalıştırmaya yetecek kadar yakıt cihaza çekilir

2-cihazdaki yakıta ilaç katılır

3-cihazdaki yakıt ilaç karışımıyla araç arada kurumları atması amacıyla gaz verilerek 1 saat rölantide çalıştırılır

4-ardında tekrar motor kendi deposuyla çalışacak şekilde orj haline çevrilir işlem tamamlanır

Ayrıca bu işlem sırasında emme manifoldu temizleyici ilaçta arada bir gaz kelebeğine sıkılarak emme manifoldundaki kurum da temizlenir

ek bilgi için http://www.carboncleanturkiye.com/

Geri