açık hava filtresi vectra 2.0 16v

vectra006

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yaf arkadaşlar açık hava filtresi taktırmayı düşünüyorum air intake kite gerek varmı yaksa orjinal filtreyi söküp taksam nasıl bir ses alırım ha bu arada yakıt sorun deyil:)

2.0 eco motorlardan ses alamıyoruz şeklinde yorumlar olmuştu forumda ama denemek lazım... benim ufaklıkta açık hava vardı kaput altı orjinal yerine, oda iyiydi fakat yed marka cold air taktım ses ve performans fark etti.. denemek lazım...

banada öyle söylediler ama youtupda videolar var 2.0 16v vectra arabadan ses çkıyor yaa izlemeni tavsiye ederim bende öyle bi ses alsam yeter valla :)

bızım arkadasın vectra b2 eco taktık kN acık hava fılıtresı tadina doyamamış takalım kardesım gene dıyo 1,6 bide guzel ses verdi ;)
belkı yazar konuyu görurse :D:D

:Dneden olmasın canlı bir ses isterim

hafta sonu resimler

Görüntü069.webp

Görüntü071.webp

borbetliler günümü yaptınız? :kop:

vectra 2.0 ecotecten ses alınıyor fakat kaput altındaki sıcak hava araca resmen işkence oluyor. denedim. halen kullanıyorum. şuan jsv nin kapalı carbon kutulu filitresi var ve ucundada kıvrılabilen plastik boru var. borunun ucu tampon içine kadar uzatıldı. fakat bu şekildeyken ses az çıkıyor. eğer boruyu çıkarırsam ses çoğalıyor fakat sıcak havadan dolayı motor performansını ciddi yitiriyor.

Benim arabam Vectra B 1.6 16v ses olarak da gayet iyi alabiliyorum, Fakat sıcak hava için çözüm üretmelisin.. ( piperccross gibi )

:sorry:ok anladım yani ses var fakat performans etkileniyor

Geri