Acaba ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

csoft

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bir fikir sadece bu...

Hepimizin elinde iyi kötü bir bilgisayar var, ve dostlar şimdi biz bir yazılım bulamazmıyız, elimizde ki bilgisayarı araca bağlıyıp bu verileri toplayan???

Yani bu gün Tech ler dışında sanayide özellikle elektrikçi ustaların kurduğu düzende o değilmi arada bir kutu var bilmem kaç tane aracın kitine direkt ulaşabiliyor, bizimki öle her araca ulaşmasın sadece binicisi olduğumuz araca ulaşsın yeter, var mı böyle bir ünite yoksa da eldekileri paylaşalım kodlayalım böyle bir yazılım ve burdan paylaşalım

Elimde kaynak olursa (Aracın Database değerlerini okumak için ilgili veri dökümantasyonu) ben programın arayüzünü hazırlayabilirim....

her zaman böyle cihazlarda orjinaldan yanayımdır olmazmı olabilir ama en küçük hata ( ECUNUN) yani beyin yanmasına sebeb olabilirr çok uğraş gerektiren bir işş şimdiden kolay gelsinn.

csoft senın dedıgın ımkansız gıbı bırsey yanı maddı yanı yuksek! el cıhazları var ancak 5 mılyardan baslıyor fıyatı.. mesela bende tech 2 yok bocsh kts 550 var tum dunya araclarına baglanıyorum ılk alırken 4bin euro verdımsadece cıhazına!! yıldada 900 dolar verıyoruz guncelleme cd lerıne

ben tech 2 veya tech 1 olmadanda arıza buluyorumm parametre listesine gelincee benim için pekde önemli değill çünki artık ezberledimm hangi parçanın ne değerde çalışdığını motorun çalışma sesinden belli oluyorr bunalrı bilmeminde tek sebebi sadece opel yaptığım içindirr

yurtdışında ara kablo ve yazılım ile notebook tan bağlanabilen düzenek oldukça kullanılıyor.özellikle modifiye tutkunları kullanıyor ama nerede kaça satılır bilemiyorum.

30€ arkdaşlar ;) emuleden de tech 2 yi indirin parçayıda ebayde bulmak mümkün;)

tech27gwzq3.jpg

hatta isteyen kendi yapsın

bunlar orjinal cihaz değill uydurmaaa

tansugurler' Alıntı:
bunlar orjinal cihaz değill uydurmaaa
orjinal demedim ki ama çalışıyor hatta bi arkdaşa sordum (kardeşin) çalışırdedi

gokalp' Alıntı:
orjinal demedim ki ama çalışıyor hatta bi arkdaşa sordum (kardeşin) çalışırdedi
bende çalışmaz demedim ki
sadece uydurmaa

Geri