abs yanıyor acil yardım

muammer0153

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:confused: dün yetkili servise gittim rutin muyene için sağ poryan bozuk dediler değişmesi gerekiyomuş ama ücret sormadım ondan sonra özel bir sevise gittim ordada poryan bozuk dediler ama bu sefer sol porya birde bana özel serviste sensördende olabilir dediler acaba sensörden olabilirmi porya çok pahalı takım mış 250.00tl. muayeneye gideceğim gecebilirmiyim acaba:( :help:

abi muayendende geçersin ama şöyle bişey var bence o lastik içinde bilyeden olabilir abs sensöründen

muayne esnasında iyi olanıda var gıcıklık yapanıda var bana sorarsan eger su andakı abs siz fren sıstemıne guvenıyorsan abs ısıgını soktur madem yaptırmaya gucun yoksa ole gıt gıdınce demesınler abs arızalı sonucta bır kusurdur buda arac ıçın 3 secenekl var ya beyın ya sensor yada poryası bozulmustur bunu servıstekı arkadaslar tech cıhazına baglayarak soyleye bılırler gecmıs olsun

tüvtürk kusur tablosuna baktımm
abs arızaları hafif kusurlu olarak geçiyor..bilgin olsun.
onlar normal frenlerle ilgileniyorlar.. sonuçta her araba da abs olmadığı için şart koşmamışlar.

yarın gideceğim cevaplar için teşekkürler sonucu yazarım

hafif kusurlu olarak geçtim

gözun aydın o zaman ;)
abs sensörlerinden olabılır abs lambasinın yanmasi ve devamlımı yanıyo yoksa ara ara sönuyomu

bir süre gittikten sonra ısınınca devamlı yanıyor panik fren yapınca abs çalışıyornuş gibi oluyor yani vuruyor porya tamir olurmu

Son düzenleme:
forya işcilgi zor ancak bılyasını degısıyolarmıs bıldıgım kımse tamırıne ugrasmıyor işiciligi zormus

Geri