abs beyni yardım

kdursun66

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar daha öncede yazmıştım benim arabanın abs,tc,kliometre göstergeleri zaman zaman yanıp sönüyor ,sol tekerleğe bağlı sensörü değiştirdiler sorun devam etti forumdan takip ettiğim kadarıyla abs beyni arızalı gerçi serviste öyle dedi ama tamiri 600 civarı tutar dediler benim tahminim soğuk lehim 2000 model vectra 2.0 cdx abs beyni tam nerede kafaya koydum kendim söküp en azından lehimlerini tazeleyeceğim şunun yerini bi tarif edin bi zahmet :confused:

sakın ha! elektronik tamircileri kurcalanmış elektronik parçaları almıyolar ben de senin gibi düşündüm elektrikçi söktü beyni bulunduğum yerde bi elektronikçiye götürdü olmadı yapamadılar. ondan sonra hangi beyin tamircisine gittiysem yapmadılar "kurcalandıysa kesinlikle almayız" diyorlar ve şöyle bir durum var bu parçanın lehimlerini elektrikli lehimle yapmaya kalktığında sıradan lehim tabancasının yaptığı manyetik alan devre üzerinde sağlam parçalarında hasar görmesine sebep oluyomuş.

sadede gelelim.
en sonunda yalvar yakar Tokatta Gökçek elektronik var onlara gönderdim onlarda hiç kurcalanmadan bize gçnderseydin 250 ye çıkarırdık dediler şimdi ekstradan hasar görmiş parçalarda var onlrada değişecek 450 olur dediler 1 yılda garanti verdiler 400 e anlaştık faturası ile birlikte gönderdiler. hiç bir sorun çıkarmadı ondan sonra.
sana tavsiyem hiç kurcalamadan bi beyin tamircisine git yada gönder.

selam arkadaşlar daha öncede yazmıştım benim arabanın abs,tc,kliometre göstergeleri zaman zaman yanıp sönüyor ,sol tekerleğe bağlı sensörü değiştirdiler sorun devam etti forumdan takip ettiğim kadarıyla abs beyni arızalı gerçi serviste öyle dedi ama tamiri 600 civarı tutar dediler benim tahminim soğuk lehim 2000 model vectra 2.0 cdx abs beyni tam nerede kafaya koydum kendim söküp en azından lehimlerini tazeleyeceğim şunun yerini bi tarif edin bi zahmet :confused:
abs role valf arızası var abs beyni tami,r olacak.ben burda yapıyorum ama elazığla arası baya uzak..kendiniz yapmayın olmazsa kimse ellemez sonra

eyvallah beni caydırdınız söktürüp göndereyim, en uygunu ankara kazasız belasız günler

ankarada inşallah anka elektroniğe yaptırmazsın

tokattakini bende duydum tercih senin tabi ama anlamayan birilerine gönderme sonra fazladan masraf çıkarmasın

birçok beyn tamircisi ile görüştüm telefonda, içlerinden en güven veren kesin konuşan tokat idi oraya gönderdim çokta memnun kaldım işinini iyi yapıyor tavsiye ederim.

öncelikle göndereceğiniz yerin garanti verip vermediğine bakınderim ben.

telefon nosunu verirseniz bizde ajandamıza yazarız inşallah lazım olmaz ama:)
lazım olduğunda elimizin altında bulunsun

Geri