99 vectra gt _! yardım

gt_vectra_gt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:mad: arkdslar dun sabah arabayı calıstırdıktan sonra oldugu yerde dıreksıyonu cevırdıgımde gacırt gucurt sesler gelmeye basladı... direksiyon hidrolıgı falan dıe dusundum ama hıc bıryerde hıdrolık yoktu iyice baktım göremedim... nysee sonra cukurlara gırıncede aynı ses gelmeye basladı_? bu sefer amortisor dıye dusundum _? :confused: arabayı durduktan sonra kaputun ustunden yuklendım ona benzer bı ses daha geldı _? acaba rotillerde bı sıkıntı olabilirmi _? bu arada konya -12 derece cıvarında ondan kaynaklanabilirmi_? yardımlarınız ıcın saolun :o

ısınınca düzelen bı sesse normal yanı bıraz kullanınca kesılmesı gerekır

dikkat ettım ısındıgında da yapıyor...

dikkat ettım ısındıgında da yapıyor...
sen dıkkat et ısınınca gecer. geçmezse roltıllerde yagsız kalmıstır

krds ankarada rotilleri yaglattırmıstım hafif bi ses vardı ...
acaba rotillerin degiştirsemmi_?

rotil yağlanırmı ya zaten kauçugu patladı mı onun içine kumlu çamur dolar anasını ağlatır.

heralde o senın bahsettıgın seyın ıcıne yaglama yapıorlar... bu arada rotilleri degiştirsem ne kadar tutar

maksimum işçilik dahil 80 falan

Soğuk havalarda, ilk çalıştırma sonrasında benimkide bir müddet yapıyor. Ustaya gösterme gereği duymadım çünkü sadece soğukta yapıyor ve biraz ısınınca kesiliyor. Özellikle yavaşlama kasislerinde ses geliyor. Ben soğuktan dolayı amortisörlerde oluşan bir sıkıntı nedeniyle böyle olduğunu düşünüyorum. Kasım ayında lastik değişimi ertesinde arabanın rot, rotil, balansı kontrol edildi ayar bile istemiyor dediler. Bu ses öncesinde de vardı sonrasında da var. Neticede soğukla ilintili olduğu kesin ama benim aracımı referans gösterirsem sesin amortiorlerden geldiğini öne sürüyorum.

soğuk havlarda yapıyo direksiyon gıcırtısıda var bende gecen servise gittim

lastik parcalar varmıs değiştiririz ama 3-4 gün sonra onlarda ypaar herkesin böle idarre et dedi

Geri