97 vectra b arıza silme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan attv63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

attv63

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sayın ustalırım aracımı teck 2 ye baglattıgım zaman akış metre yani hava filtresi arızalı gösteriyor (desimetre) ve oksijen sensörü bunları iptal etmek mumkunmu çunkü araç ta sıralı sistem lpg var belirli bir süre sonra tekrar yapar diyorlar degişmene gerek yok yani ve arabara herhangibir anormallikde yok oksijen sensörü belki iptal edilirde hava akış metreyi ettire bilirmiyim arıza lambası yanık durumda şu an ve başka bi arıza yapsa yolda kalacam lütfen yardım...

97 opel vectra 2000 cd araç....

benzınde sorun yoksa yolda kalmazsın merak etme. sorun lpg deyken yanıyorsa lamba yapacak bırsey yok

Her iki şekilde de yanıyor arıza lambası

Sorunu bilen yokmu arkadaşlar yaaa

Birincisi Desimetre değil debimetre ve havaakış ölçerdir ;)
Debimetrenin bozulması LPG den kaynaklanmaz, LPG nin patlama yapmasından kaynaklanır ;)
Aracında senın farketmedigin bi ateşleme problemi var. ARaçta ufak patlamalar yaşanıyor ama sen hissetmiyosun demektir, bu ufak patlamalar hassas olan debimetre sensörünü çatlatır veya bozar..

Sana tawsiyem öncelikle. Orjinal Buji+Buji kablosuyla birlikte debimetreni değişmen 2 yıl hiç sorunsuz kullanıcan garantisini verebilirim ;)
Yalnız özellikle BUJİ KABLOSUNUN orjinal olmasına dikkat et akım nekadar az olursa LPG okdar patlamaya maruz bırakır aracını ;)

aynı arızalar benim aracımdada oldu lpg ci usta bu işin lpg ayarlarından olduğunu söyledi ama ben bişey anlamadım şu an lpg ile sorunsuz çalışıyo fakat benzinde bir tank motoru kadar çok yakıyo:( bakalım bi ara lpg ci usta ile bu işi biraz kurcalarız.

Geri