96 vectra cd de immobilizer varmı.

kartalucar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar arbada immobilizer vardır diye düşünüyordum..arkdasım arabayı çalıştırırken herhangi bir ışığın işaretin immoblizeri temsil etmediğini kendisinde ki honda cıvıc ın anahtar şeklinde immobilizer ısıgının yandıgını 3 5 saniye içinde söndüğünü ve arabayı çalıştırdığını söylüyor...

sahibinden.com'da falan bi arama yap 96 model vectra CD model seç :) bak bakalım ilanlarda immobiliser seçili mi :)

ben baktım senin yerine var görünüyor :))

alırkende yazıyordu ama arkadas gösterdi hondada bir anahtar resmi çıkıyor hemen çevirirsen araba çalışmıyor..immobilizer ısıgı sönünce bas kontaga calısıyor...ama benim arabada öle bir sey yok....
yedek anahtar yaptımayı düşünüyorum immoblizer degilse 7 8 katı para vermeden yedek anahtar cıkaracagım...

benim araba 99 astra CD. bende var immobiliser ama dediğin gibi anahtar ışığı gibi birşey yok.

96 modellerde yok ama kesın dıye belırtmek ıstemıyorum

arkadaslar arbada immobilizer vardır diye düşünüyordum..arkdasım arabayı çalıştırırken herhangi bir ışığın işaretin immoblizeri temsil etmediğini kendisinde ki honda cıvıc ın anahtar şeklinde immobilizer ısıgının yandıgını 3 5 saniye içinde söndüğünü ve arabayı çalıştırdığını söylüyor...

immobilizer olup olmadığını anahtardan da anlayabilirsiniz eğer anathtar üzerindeki kumanda kutusunu açabiliyorsanız onun içerisinde küçük bir çip var. eğer bu çip mevcutsa immobilizer var demektir. eğer anahtarda kumanda kutusu yoksa veya açılabilecek bir kutu yoksa immobilizer da yoktur...

evet 96 modellerde yok

üzerinde oynamadıysanız var :D

Geri