96 Model Opelde Bu Özellikler Olabilirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derman66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

derman66

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 1 hafta önce 96 model opel cd aldım 2.0 motor araçta orjinal cd çalar direksiyondan kumandalı müzik sistemi hız sabitleyici elektrikli sanrof ve en garibide motor 150 beygir olabilirmi

Opel bu herşeyin en iyisi olabilir...

Orjnal Cd Çalar DiŞandakİler Olabİlİr

2L opel vectra b'mvar. 136 ps

modlu muki? bide orjinal cd çaları sonradan takmışlardır. diğerleri olabilir normal yani

marikan' Alıntı:
modlu muki? bide orjinal cd çaları sonradan takmışlardır. diğerleri olabilir normal yani

Modlu kardeş orjinal cd çalar

olur arkadaşım cdr 500 fln takar olur ;)

96 modellerde direksiyondan kumandalı müzik sistemi yok...97 senesinden sonra sunuldu bu özellik.Cruise imkansız cdler için ,150 hp olduğunu nasıl anladınız. Opel il aracı çıkarttığı zaman ilk bir kaac aracı farklı özelliklerde ithal ediyor,mesela ben istanbulda deri döşemeli cruise controllü cd görmüştüm ama araç test aracı idi.Senin kide ya test aracı, özel sipariş veya yurt dısından gelme olabilir.En kötüsü pert ten çıkma olabilir.Toplayan fulle yakın toplamıs.

derman66' Alıntı:
Arkadaşlar 1 hafta önce 96 model opel cd aldım 2.0 motor araçta orjinal cd çalar direksiyondan kumandalı müzik sistemi hız sabitleyici elektrikli sanrof ve en garibide motor 150 beygir olabilirmi
bende 99 modeli var saydıklarından sadece biri var sunroof digerleri yok.Güle güle bin..Allah kaza bela ve tamirci yüzü göstermesin:)

irfan_1' Alıntı:
bende 99 modeli var saydıklarından sadece biri var sunroof digerleri yok.Güle güle bin..Allah kaza bela ve tamirci yüzü göstermesin:)

amin kardeş allah cümlemize kaza bela göstermesin teşekkür

Geri