95 mi 97 oktan mı?.Aradaki fark ne derece?

benzin olmuş ateş pahası çok kızıyorum sehir içi 95 doğrusu bence

ben 200 oktan alıyorum arabam bugatti oluyo 1000 beygir oluyo. şaka bi yana da 100 oktan kaldırıldımı yaw bulamıyorum ankarada bütün shell istasyonları 97 ye dönmüş bi ara da 98 oktandı cok karışıklık oluyo diemi böyle bi düzenleme yaptılar ki çünki bi ara shell istasyonlarında 95 97 98 ve 100 oktan vardı:)))

ben 200 oktan alıyorum arabam bugatti oluyo 1000 beygir oluyo. şaka bi yana da 100 oktan kaldırıldımı yaw bulamıyorum ankarada bütün shell istasyonları 97 ye dönmüş bi ara da 98 oktandı cok karışıklık oluyo diemi böyle bi düzenleme yaptılar ki çünki bi ara shell istasyonlarında 95 97 98 ve 100 oktan vardı:)))

shell de v-power diye satiliyor yanlis bilmiyorsam 100 oktan

yaklasik 6 aydir benzin almadimda...(lpg sagolsun :) )

100 oktan emek te var

Bugüne kadar 97 oktandı, bugün lpg'ye geçiyorum, kurtulacam İnşallah bu dertten.

Ne kadar oktan o kadar performans, ne kadar oktan o kadar az tüketim(ne yazikki 100oktan çok pahalı olduğundan lt bazında daha az tüketilsede para miktarı olarak fazla çıkıyor). Aracınızın o benzine tam uyum sağlaması için en az 1 depo o benzinden kullanmanız gerekir 2. depoda anca faydalarını görürsünüz.

Geri