85 model 4 cam otamatik :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak_gt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak_gt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...in-boylesi-gorulmedi-yok-yok-sahin-1985/detay

ARACIMIZDA 4 CAM OTAMATIK DERI DOSEME X ZENON FAR ELEKTIRIKLI BAGAJ ACMA BAGAJ HALI KAPLIDIR CELIK JANT 4 LASTIK YENIDIR ORJINAL RENKLI CAMLAR LAZERLI IC KAPI ACIK IKAZ LANBALARI VARDIR PIONNER CD CALAR PIONNER ANFI PIONNER 4ADET 6985 KOLON 4ADET PIONNER TSS20 TIVITIR
:D:D:D:D:D:D

Ben araba arıyoken bulamadıkkı şöyle temiz 131,Abartısız 10 15 tane baktık taa leventlere bile gittik hepsi turşu..

Gırtlağa kadar dolu :D

va inanın bende bakıyordum şahin vs ama bunun gibisi ilk defa rastladım heryeri düzgün aracın kapı ceplikleri vs buna sadece gösteriş için para harcarsın adam masrafını yapmış toplamış :))

Bu tür ilanlar açmak yasak diye biliyorum ben amaa ? :confused:

işimiz ticaret veya satış değilki ilginç olan konuyu paylşmak,bunun nesi yasak adaş :)

bakalım ne zaman kilit geliyo :) araba hoş olmuş ama :)

:D 3 lira verilir

temız duruyor yaw

işimiz ticaret veya satış değilki ilginç olan konuyu paylşmak,bunun nesi yasak adaş :)

26. forum kuralı der ki ;

26- Online satış , ilan siteleri gibi herhangi bir web adresinde yayınlanan ilan,haber vs ile ilgili link koyarak site üyesi olmayan şahıslara cevap hakkı doğurabilecek yorum ve iddialarda bulunulamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri