6 aylığına benden kurtuluyorsunuz o şimdi asker

ugurdalkiran

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
büyük gün geldi çattı askere gidiyorum arkadaşlar
başta LND (samet) olmak üzere benden kurtuluyorsunuz 6 aylığına tabi :D:D :D

22 ağustos Alaşehir/MANİSA Ulaştırma

evliyim 1 çocuk babasıyım yaş 25 işlerim tam takırındaydı süper bir düzen kurmuştum ama ansızın geldi çattı işte ne yapacağım bilmiyorum anlatılamayan duygular içindeyim ama vatan görevinden kaçmak olmaz sizleri kırdıysam üzdüysem affedin benden yana hakkım helal olsun nede olsa gidipte dönmemek var birkaç gün sonra foruma artık giremeyeceğim tatile cıkacam allaha emanet olun.

Son düzenleme:
alaşehirde bende askerlik yaptım güzel yer diyeyim usta birliği tekirdağ çıkmıştı :) hayırlı teskereler :)

Sağ salim git sağ salim gel hayırlısıyla...dahada gençsin yaww evli bir çocuk babası şaşırdım doğrusu.Allah hayırlı teskereler nasip etsin eşinle ve çocuğuna en kısa zaman da tekrar buluşman dileğimle....

Hayırlı teskereler dilerim kardeşim. Sayılı günler çabuk gelir derler. Hayırlısı ile git hayırlısı ile gel.

hayırlı Teskereler Aßi ßenimde Aßim Asker....

şimdiden hayırlı teskereler...şafak başlayalım gittiğin günden itibaren nedersin:)

şimdiden hayırlı teskereler...şafak başlayalım gittiğin günden itibaren nedersin:)

saymakla bitse ahh ahhh

6 ay nedirkiiii:)geçer inşALLAH

Allah Hyırlı Teskereler versin takma kafana bende askere evli gittim biraz zor ama ne yapacaksın vatan borcu namus borcu allah hayırlı teskereler nasip etsin

Hayırlı teskereler inşallah senin için sıkıntısız ve kısa bir askerlik olurda ailene dönersin biran önce

Geri