6 Aydır aradığım ses 5 cm yanımdan çıktı:-)

Bob Marley

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracı aldığımdan beri şıkır-şıkır bir sesdir sormayın... Nereden geliyor ne ediyor bir türlü bulamadım.... Aracı defalarca başkasına kullandırıp ben dinledim, araca binenlere sordum defalarca, Kaportacılara v.s. gösterdim onlarda bulamadılar, ses geliyor ama nereden...

Bu gün okadar yoğunlukta, koşturmacada, tam emniyet kemerimi takarken yine aynı ses....

Başımdan aşağı kaynar sular döküldü:-)

6 aydır aradığım ses meğerse Emniyet kemerinin kilidinden geliyormuş... Kemeri takmadan ses yok ancak taktığımda salladığımda aynı ses...

Şükür sesin kaynağını buldum, Şimdiyse kemerin takıldığı yerin nasıl açılacağını araştıracağım...

Bilen varsa seve seve yardımlarını kabul ederim:-)

Sağol alper aracı aldığımın ilk haftalarında Mokia hocamın yardımlaryla halletmiştim geri sarma işlemini, bu seferki sıkıntım yine eniyet kemerinden fakat kemerin tokasının geçtiği koltuğun yanındaki kısımdan...

Forumu aradım ancak bununla ilgili birşey bulamadım... Aktif gergi 270 TL imiş bozmak da istemiyorum, zannedersem bir kaporrtacıya gideceğim bu gidişle... İlgin alakan için teşekkür ederim kardeşim, çok sağol...

Geri