çıkma yada yeni farketmez neticede sarı malzeme ve sürtünmeye maruz kalmayan bi parça yağın içinde çalışan ve kolay kolay bozulmayan sadece bozulma sebebi sert ve seri kalkışlarda yada üst devirlerde iken ani vites ufaltmalarda şanzumandaki zaman içinde oluşan boşluk neticesinde dişli dişliyi karşılamadığı için sekromencin ayırma görevini yaparken arada sıkışarak üst tırnaklarının kırılması sebebinde caarrrt sesi ile vites aralarında zor geçmesini yada rahat , sağlayan bi aksam çıkması ya kırıktır bi işe yaramaz yada başka bi işlem için sökülmüşken komple set halinde değişmesi sebebi ile çıkmıştır arızalı olma ihtimali düşüktür ustada garantisini verdikten sonra takılmasında bi mahsur yoktur ben yıllarca çok taktım ve haala tıkır tıkır çalışmaktalar.
yenisi biraz zor bulunmaktadır anca siparişle gelir ve 1 ayı bulur çıkmasınıda bulamazsan ben sana 5 in dişlisi ve sekromencini burdan bulup yollarım opel ailesine her türlü yardıma açık olan bu formda birbirimize bağlı olmak adına haber verirsen ne gerekirse yaparız şimdiden geçmiş olsun bu şekilde kullanman ise grup dişlisine zarar verecek ve sana komple şanzuman içi grubuna maalll olailir seri kullanma ve tıkır tıkır geçirmeye çalış ki az bi masrafla kurtar ok