4 mevsim mi_? yoksa yaz kış ayrı mı_?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tiseduba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tiseduba

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar araç lastiklerini değiştireceğim. yalnız 4 mevsim mi yoksa yaz kış ayrı mı alsam bilemedim. ekonomik durumumda pek ii deil. 4 mevsim kullananlardan özellikle görüşlerini bildirmelerini istiyorum. marka olarak ne önerirsiniz. ben lassa düşünüyorum...:confused::confused::confused:

bende başlığı görünce aklıma bıranda geldi ama ne ilgisi varsa???

4 mevsim dediğiniz ıslak kuru heralde. Gerçek 4 mevsim benim bildiğim sadece bridgestone.da var. Yani karlı havalarda da kullanılabilecek. O da çok pahalı bi lastik. Kışın kar yağınca o lastik diğerlerinden biraz daha tutuşu olur o kadar.

Bence yaz kış ayrı alın. Havalar düzeldi zaten kışlık lastiklerin fiyatı düşer.

öncelikle sunu belirtmek isterim benim bildigim 4 mevsim diye bir lastik türü yoktur. yazlık ve kışlık 2 türdür. bunlarda kendi içlerinde ıslak zeminde kuru zeminde gibi artıları mevcuttur.lastiğin raf ömrü 5 yıl kullanım ömrü normal sartlarda 2 yıldır. 2 yıldan sonra her lastik sertleşmeye başlar.benim fikrimce ikamet ettiginz yer corum- ankara kar pek yagmıyor yagsada oderece yolları kapatıcak durumda değil.ben bridgestone turanza er 300 aldım çok memnunum. cogu otomobil dergisinde 1. sırada gösterilen bi lastiktir. ıslak ve kuru zeminde en iyi performansı veren lastik ayrıca. bu lastigi alırsanız lastik zaten yeni yaz kış sizi 2 yıl idare edicektir diye düşünüyorum.belkide 2 yılında üstü :) benim fikrimce buzlu havalarda isterse çivili lastik olsun onun bile faydası yok aracı yormaktan başka o yuzden kışlık lastik bana mantıksız geliyor fikrimce :)

fikrimce, fikrimce , fikrimceli günler ( çok kullanmışım :S kelime dagarcıgım küçülmüş ) :D :D :D

teşekkür ediyorum. bilgilerinizi paylaştığınız için...

sitede ve internete çok uygun lastik satan arkadaşlar var .

4 mevsim lastiklerden hiçbir zeminde yeterli performansı alamazsın tutunma konusunda. Bence en mantıklısı birer takım yazlık ve kışlık lastik almak olacaktır

İKAMET YERİN ÇORUM- ANKARA İSE KIŞLIK LASTİĞE GEREK YOK.AMA TABİKİ İMKANIN VARSA AL DERİM KIŞLIK.BEN 2 YILDIR AĞRI DAYIM VE LASTİKLERİM NORMAL BEN BURDA SIKINTI YAŞAMIYORSAM SEN ORDA HİÇ YAŞAMASSIN.LASSA IMPETUS VAR BENDE AMA bridgestone BENCE DAHA İYİ.

aracı çok fazla kullanmıyorsanız 4 mevsim alın..ancak bu lastiklerden sadece mevsim lastikleri gibi performans beklemeyin.daha yumuşak,yavaş kullanımda bişey olmaz..ama kuru ya da kar lastiği gibi de performansı olmaz.

öncelikle sunu belirtmek isterim benim bildigim 4 mevsim diye bir lastik türü yoktur. yazlık ve kışlık 2 türdür. bunlarda kendi içlerinde ıslak zeminde kuru zeminde gibi artıları mevcuttur.lastiğin raf ömrü 5 yıl kullanım ömrü normal sartlarda 2 yıldır. 2 yıldan sonra her lastik sertleşmeye başlar.benim fikrimce ikamet ettiginz yer corum- ankara kar pek yagmıyor yagsada oderece yolları kapatıcak durumda değil.ben bridgestone turanza er 300 aldım çok memnunum. cogu otomobil dergisinde 1. sırada gösterilen bi lastiktir. ıslak ve kuru zeminde en iyi performansı veren lastik ayrıca. bu lastigi alırsanız lastik zaten yeni yaz kış sizi 2 yıl idare edicektir diye düşünüyorum.belkide 2 yılında üstü :) benim fikrimce buzlu havalarda isterse çivili lastik olsun onun bile faydası yok aracı yormaktan başka o yuzden kışlık lastik bana mantıksız geliyor fikrimce :)

fikrimce, fikrimce , fikrimceli günler ( çok kullanmışım :S kelime dagarcıgım küçülmüş ) :D :D :D
:alkis::alkis::alkis:

Geri