34 ZN 9810 satıldı:(

AstRA_ZN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Efsaneyi bugün yeni sahibine teslim ettim.. 9. yılına giren beraberliğimiz bugün son buldu maalesef:cry:Yerine ne gelir ne zaman gelir ve yerini doldururmu bilinmez ama bu kadar koyacağını bilsem Astra 'ma bu kadar bağlanmazdım:sorry:Evlat acısı gibi walla,hiç tavsiye etmem heleki 5 yılı aşmışsanız:) Yeni limanlara yelken açmanın vakti geldi artık ama tabi gemide Opel bayrağı dalgalandığı sürece.Vectra C ,Astra H ve Corsa D arayışlarım başlamıştır haberiniz olsun...

Son düzenleme:
hayırlısı olsun

hayırlı olsun inşallah daha güzellerine binmek nasip olur.

hadi hadi vectra c y alınca unutursun astrayı.aklına bile gelmez

hayırlı olsun aytaç seni çok iyi anlıyorum bende corsayı sattım yeni ve hala canım acıyor..

Hayırlı Olsun Aytaç
Efsaneyi göremedik şöyle yakından
Aramızdaki mesafe 500 metre bile değildi. ama işlerden dolayı denk gelmedi

hayırlısı olsun

hayırlı olsun Allah daha iyi ve güzelini nasip etsin.Şimdiden alacağınız OPEL iniz hayırlı olsun

Teşekkürler arkadaşlar inşallah hayırlı olur.Dün arabayı sattıkdan sonra içimden ''keşke bi hata bulsada vazgeçse'' diye geçti ama araba kusursuz olunca ihtimaller dışında bir durum oldu:)

aynen bende öyle oldum hiç arkama bile bakmadım 9 yıllık dostumu yeni sahibine verirken ama şimdi aklıma geldikçe ne anılarım vardı beni 130 bin km taşımıştı halbuki şimdi yerini C'mon doldurmaya çalışıyor ama bakalım...

Geri