30.000km bakımını yaptırsam mı?

tuncayilhan80

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
10 ağustosta aracımın 30.000km bakımı geliyor, 2 eylülde de aracımın garanti süresi doluyor. bakım ücreti serviste 590tl, dışarıda daha uygun fiyata. şimdi 20günlük garanti için bakımını serviste yapmaya değer mi? opelin elektronik kısmına da güvenemiyorum, ikide bir esp hatası veriyor, servis bilgisayara bağlayıp hallediyor. şimdi ne yapmalı...?

Ynt: 30.000km bakımını yaptırsam mı?

Eğer bakımı yetkili serviste yaptırmanızın tek sebebi garantiyi bozmamaksa 20 günlük garanti için fazladan o kadar para vermeye değmez tabii ki. Dışarıda bakım yaptırmayı düşündüğünüz yer tanıdığınız, bildiğiniz, güvenebileceğiniz bir yerse olabilir. Ben olsam yetkili serviste yaptırırdım açıkçası, hatta garanti bittikten sonra bile yetkili servise götürmeyi düşünüyorum.

iki yılda 30 000 km mi yaptınız :)

arkadaşlar bende 30.000 bakım için araştırıyorum yetkili servisler 610 - 680 arası fiyat istiyorlar araç 1.4t cosmo
Özel serviste yaptıran var mı acaba yardımcı olur musunuz.
Özel servisede pek güvenemiyorum yanlış buji falan takma şansları var mıdır

arkadaşlar bizim bujiler en azından 1.4 t lerin bujileri platin buna dikkat edin en azından bujilerinizi bi ustaya gösterip teyit ettirin buji değiştirdik diyebiliyor servisler

Bugün aracı 30,000 km. bakımı için Opel Gerçek'e götüreceğim. Varsa orada indirimimiz lütfen yazın, son 10 dk =)

Arkadaşlar 1.4 t ler için güncel 30000 bakım fiyatı alan var mı?

Ben dün 30.000 bakımı kendim yaptım 170 tl. hallettim.  :)

Garantide aracın son bir kontrolü için bence kesinlikle yetkili serviste yaptırın bakımınızı Ben garanti dolmasına 15 gün kala 58.000 de 60bin bakımını yaptırdım emme manifoltu hatası görüldü garantiden değiştirildi. 60 bin dolmasını bekleseydim o emme manifoltu bana kaçacaktı. 

Geri