3.Stop lambası

arastgeldi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam dostlar.benim vectranın arkac camın önündeki stop lambasının kapağını tutan tırnaklar kırılmış ve sanırım bu tırnaklar kapağın değil esas cama yapışık olan parçanın üstünde yer alıyor.şimdi kapak çıkık ööle açıkta duruyor.oraya yapılabilecek bi yapıştırma işlemi vs. nin bi zararı olur mu acaba?:confused:

yok olmaz bıraz japon bıraz karbonat

japonu dok ustune bıldıgımız karbonat tozunu dök kuruyuncada ayakkabı boyası ıle boya

:kop::kop::kop::kop::kop::kop: çok kısa ve öz

süper fikir:D

yok olmaz bıraz japon bıraz karbonat

japonu dok ustune bıldıgımız karbonat tozunu dök kuruyuncada ayakkabı boyası ıle boya
Yanık ampulü değiştirmek için yapıştırdığın yerleri tekrar kır, ampulü değiştir, kırdığın yerleri aynı yöntemle tekrar yapıştır. Bir nevi kısır döngü :kop:

Şaka bir yana en kolay yol bu ama bir diğer yolda uygun bir yerden siyah vida ile kapağı iç kısma vidalamak olabilir.

deneyecem savaş abi teşekkürler

En uygun başlık burası sanırım. Yeni bir başlık açmayayım.

Benim de üçüncü stop lambasını sökmem gerekiyor. Camla arasına peçete düşürmüşler, güzel durmuyor. Biraz uğraştım ama yapamadım. En dıştaki kapağı çıkardım. Lambaların olduğu bölümü çıkardım. Ancak gerisini sökemedim. Sağ tarafta bir tırnak var onunla oynayınca sağ taraf yukarı doğru çıkıyor. Ama sol taraf olduğu yerde duruyor. İşin kötüsü solda yok o tırnaktan. Orijinali mi böyle yoksa tırnak mı kırılmış? Var mı bir hal çaresi?

Geri