3.stop lambası flaşör uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DR_703
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR_703

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün özel olarak hazırlattığım bir devre vasıtasıyla 3.stop lambasını çakarlı yada flaşörlü yanmasını sağlayan uygulamayı yaptık..

frene her basışımızda 3.stop lambası 8kez ard arda yanıp söndükten sonra sabit yanmaya devam ediyor...

3.stop lambası flaÅör uygulaması - YouTube

bu videoda da ani fren ikaz uygulaması ve 3.stop lambasının aynı anda kullanıldığı video

ani fren ikaz uyarısı ve 3.stop lambası flaÅör uygulaması - YouTube

fren lambasını hiç beğenmedim ne yalan söyleyim ?

abi sanki biraz daha hızlı yansa daha dikkat cekici olabilirdi.. biraz ağır geldi bana

Aynen Emre Abi, neden ağır yanıyor ve yanıp sönme süreleri eşit değil :confused: tabi en azından hakkında konuşmamazı sağladğına göre uyarıcı özelliği var :dil: tabi şaka bir yana ama yine de güzel olmuş..

yanma süreleri eşit aslında çekim yaparken telefon bi ara dondu o zaman eşit değil gibi görünüyor...

emeğine sağlık ama açıkçası bende pek beğenmedim, çakar far gibi biraz daha hızlı yanıp sönse daha güzel olacağından eminim ;)

daha dün bir cooper da gördüm,frene ilk bastığında 3 kere çok çok hızlı yanıp sönüyor ve sonrasında sürekli yanıyordu....oyle birşey heralde iyi olabilir ?

Arkadaşlar yorumlarınızı dikkate alıp daha hızlı yanıp sönen bir devre daha tasarlatacağım..ama gene en az 8 kez çakması lazım...ne oldu belli olsun...3 kez çakması göz açıp kapayıncaya kadar biter...

Dikkat zaten çekmemesi mümkün değil 3.lamba varken :) orjinallikten uzak kalıp kamyonvari birşey olmasın :)

Dikkat zaten çekmemesi mümkün değil 3.lamba varken :) orjinallikten uzak kalıp kamyonvari birşey olmasın :)

dikkat çeksin arkadan biri dalmasında kamyonvari olsun :)

Geri