3 - 5 günlük tatil önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper-PD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alper-PD

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İşten azda olsa vakit bulup arabamla beraber (opel combo) 3 - 5 günlük bir tatile çıkmak istiyorum. Konaklama sorununu arabada kalarak çözücem bu nedenle sürekli olarak bir yerde kalmak istemiyorum.

Düzenli bir rotada gidip farklı bir rotada geri dönmek istiyorum. Mümkün oldukça denize kıyısı olan yerleri gezmek istiyorum. Kocaeli'de ikamet etmekteyim. Rota konusunda önerilerinizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bence bir Ağva yapman lazım

Ağva'ya gelmişken de İstanbul'a bir uğrarsın herhalde

İstanbul'a özel gün ayırdım abi :) Ama bide gidim kafa dinliyim diyorum. Ayvalık , Akçay , Sarımsaklı , Badavut ve Cunda adasında birer gün geçirip geri dönerim.

Oooo çok güzel yerler seçmişin
Süper, süper

Bol bol fotoğraf çektirde COMBO'yla görelim

valla imkanın varsa ege koylarını boydan dolaş...ceşme,kuşadası,didim,bodrum,marmaris,fethiye,süper yerler,yanlızlık cekmezsin emin oll:D

Valla o kadar güneye inmem kafa dinlemek istiyorum :) Cunda'da rakı balık içesim var fena :D

bartın amasra (carkaz)öneririm allah izin ederse 3 gün bende kacacagım cuma günü sessiz sakın güzel bir yer kafa dinlemek istiyorum koyları gezerek yuzerek tatilin tadını cıkaracagım.

bence marmara denizinin çevresini dolaş..en son günde istanbulu gezip evine dönersin..ben geçen ramazan bayramında ankaradan 4 arkadaşla beraber yaptım bu turu ve çok güzeldi...rotamızda bursa,bandırma,mudanya,kuş cenneti,çanakkale,gelibolu.istanbul'du...

Sanırım kendime güzel bir rota belirledim. Öncelikle Edremit Akçay üzerinden Assos'a geçip orada 1 gün geçirmek ve daha sonra sırasıyla Altınova'ya kadar tüm sahil şeridini ve adaları gezmek. Dönüş yolunu aynı Altınova'dan çıkarak Edremit üstünden gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Tahminen 1 hafta kadar sürecek.

1194fn4.jpg

Geri