29 Haziran Tuning Show a davet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lambro_team

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
asdadafispd6.jpg

29 Haziran Pazar Günü Bursada yapıcağımız Tuning Show a Tüm Opelim.Net ailesi davet eder aramızda görmekten mutluluk duyarız....!

Ticari araçlarda en iyi iç ve dış dizayn
Binek araçlarda en iyi ic ve dış dizayn
Bununla birlikte profesyonel anlamda DB(DESİBEL) arac içi ses ölcümü yapılacak ve dereceye giren arkadaşlarımıza ödüller verilecektir.
türkiyede bir ilk olrak ehliyetli bayan arkadaşlarımızın trafik ve tuning bilgilerini sınayıp bayan tunerler arasında tatlı bir rekabetle güzel bir yarışmamız olacaktır.
Tüm bunların dışında süpriz konserler süpriz showlar sizleri beklemektedir...

Fikri tarih uygun olmadı yaw 29 haziranda Ankaradayız :(

Walla fikri davet için teşekkürler ama işte hayırlısı daha uzun bi zman var herşey yerli yerine otursun duruma göre bakarız:) hem Bursada yakın:) ama tabi hiçbişey belli değil:( hayırlısı olsun ayrıca Ankarada daha önce kararlaştırılmıştı bi buluşma:( uzun süreden beride bi muhhabeti var bakalım hayırlsı neyse o olsun;)

sen 2 buluşmayada gelemezsin olm!!!

:D:D

:):) bursa fazla uzak değil de bi işim çıkmazsa gelriim.

sen 2 buluşmayada gelemezsin olm!!!

:D:D
:D :D :D :D :D
Samet abi lütfen damarıma basmayınız:D dikkat ettiysen söz vermiyorum:) ama hiçde belli olmaz:cool: bi bakmışsın yanında bitivermişim abi şunu kaça yaptırdın bunu kaça yaptırdın die sorular soruyo olurum:) ama şu sınavlar bitirdi beni:cry: ama söz verdimmide gelirim abi bil hassa sırf MFY 50yi görmeye gelirim;) neyse abi şimdilik hiç bişey belli değil o yüzden fazlada konuşmayayım:(

hade hade bu lafları coook duyduk;)

inşallah gelebilen arkadaşlar olur...!

fiko zaman yaklaşınca tekrar güncelle unuturuz :)

Ben Sana Sürekli Güncelleme YaParım GörKeM im Sen iSTe YeTeRKi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri