21 Aralık İlk Alamet Çorum'dan

senih&asaf

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sabah sabah gülme krizi geçirdik işyerin deki arkadaşlarla neden mi ????
sabah herzamanki gibi saat 08.00 da mesaimiz başladı ben bilgisayarımı açtım yedeklerimi aldım tam opelim.net'e girecektim ki bir patlama...... bir kıvılcım anlatamam... aha dedim kıyamet kopuyo.:D hepimiz dışarı çıktık birde baktık ki elektrik direği patlamış. :maden:çalıştığım yer Çorum - Ankara karayolu üzerinde.elektrik akımı yüksek. Şehirlerarası elektrik akımının geçtiği direk öyle bir pataldıki gündüz gözüne heryer ışıldadı. arkadaşlarla gülme krizine girdik daha dedik bu ilk alamet devamı gelirmi :D şaka bir yana çok enteresan oldu yaa...hemde 21 aralık bugün:D

Son düzenleme:
Direk tamir oldu çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok

abi tam denk gelmiş ışığı görünce millet ürpermişti inanmasa bile:D

abi tam denk gelmiş ışığı görünce millet ürpermişti inanmasa bile:D

işte bizde buna gülüştük acayip bir gürültü ve ışıldama oldu dedik kıyamet başlıyo...tabi ALLAH korusun... şükür ki yoldan kimse geçmiyodu.

işte bizde buna gülüştük acayip bir gürültü ve ışıldama oldu dedik kıyamet başlıyo...tabi ALLAH korusun... şükür ki yoldan kimse geçmiyodu.

abi direk adama zarar vermese bile medya sayesinde insanlar korkak oldu kalpten giderdi vatandaş

abi direk adama zarar vermese bile medya sayesinde insanlar korkak oldu kalpten giderdi vatandaş

doğru direk zarar vermezde bizim elektrik direğiyle aramız yaklaşık 50-60 metre o patlama sesinden yerimizden sıçradık direk yol kenarında düşünsene o anda bir araba geçerken patladığını adam direksiyon hakimiyetini kaybetse al sana kaza ALLAH korusun.:(ondan dedim hani iyiki kimse yoktu diye.

doğru direk zarar vermezde bizim elektrik direğiyle aramız yaklaşık 50-60 metre o patlama sesinden yerimizden sıçradık direk yol kenarında düşünsene o anda bir araba geçerken patladığını adam direksiyon hakimiyetini kaybetse al sana kaza ALLAH korusun.:(ondan dedim hani iyiki kimse yoktu diye.

bizim 5 yıl kadar önce oturduğumuz apartman dairesinin arkasından elektrik telleri geçerdi tamda benim yatak odasının pencere önü bir gece uyurken rüzgarda koptular savaş çıktı sandım malesef hiç denetlenmiyor o teller:(

Yeni kıyamet tarihlerimiz belirlendi :) Adamın biri incile göre 2020 de isa mesih in dünyaya geleceğini, kötülük melekleriyle savaşacağını, 2037 de yeni kıyametimiz olacağını söylemiş.Arabistanda bir adam da kuran-ı kerim e göre 2280 yılında kıyamet kopacağını söylemiş.Büyük ihtimalle biz yarı ayağı çukurda olacağımız için sorun yok.Ama çağatay gençsin sen düşün :D

Yeni kıyamet tarihlerimiz belirlendi :) Adamın biri incile göre 2020 de isa mesih in dünyaya geleceğini, kötülük melekleriyle savaşacağını, 2037 de yeni kıyametimiz olacağını söylemiş.Arabistanda bir adam da kuran-ı kerim e göre 2280 yılında kıyamet kopacağını söylemiş.Büyük ihtimalle biz yarı ayağı çukurda olacağımız için sorun yok.Ama çağatay gençsin sen düşün :D

Abi özlettin kendini geçen köprüde kaza haberi gördüm bmw 520 vardı girmeyincede kötü bişey oldu sandım. Yok abi bende 2037de 47 yaşımda olucam o güne kadar ölmezsek yeter banada bu ömür 2280i de görecemi tahmin etmiyorum:D

Yok yok çok şükür Allah'ıma birşeyim yok.Sadece canımı sıkan bir olay oldu forumda, birileri babaları yaşında adamlarla alay ederken benim yazdıklarım battı onlar sütten çıkma akkaşık oldu, bu taraflı tutum canımı sıktı uzaklaştım.Zaten sen yazmasan bu konuya da yorum yazmazdım, şu 1.4 insigna konusunda çağrının cevabını bekliyorum onu takip ediyorum.

2280 i görecekler şu anda zaten protein bile olmamış durumdalar :) Sen 47 yaşında gençliğinin baharını düşün :)

Geri