• Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp

2024 Opel Astra Sürücü Gösterge Ayarları.

Burakss

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Arkadaşlar Merhaba , 2024 Opel Astra 1.2t Edition aldım. Birkaç konuda destek rica ediyorum.

Sürücü ekranında anlık tüketim ve kullanım süresini gösteriyor ama ortalama tüketim gosteren ekrana geçemiyorum, nasıl geçebilirim. Ayrıca yakıt tüketimi hesaplamak için km sıfırlama yapmak istiyorum ama onuda yapamadım.

Bide kumanda ile camları açma özelliği yok mu bu araçta, her yolu denedim olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Edition baz paket olduğu için olmayabilir...Gs paketlerdede sadece kaptma var açma yok ama gizli özelliklerden açılıyor...Belki Edition paketlerinde gizli özelliklerinde vardır...Elektronikçilere bir sor derim...

Teşekkürler

Merhabalar, hayırlı olsun öncelikle. Gösterge panelindeki ekranları, multimedya ekranında ayarlar kısmından araç kişiselleştirme arayüzünden yapabilirsiniz. Kişiselleştirme ekranında boş sayfa açıp, boş sayafaya eklemek istediğiniz göstergeyi listeden seçebilirsiniz. Astranın yeni model tüm paketlerinde cam açma yok ne yazık ki. Anacak kapatma özelliği var. Tüketim sıfırlamayı da gösterge ekranında yakıt tüketim ekranına sol ya da sağ sinyal kolunun orta tutuşu ile gelin. Ardından sağ ya da sol sinyal kolunun orta tuşunu birkaç saniye basılı tutun. Sıfırlama yapacaktır.

Geri