2013 1,3 Sport Hb Astra J Sahipleri....

Gokhan_Astra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba  arkadaslar aracımı 02 Ocak 2014 de Antalya Antoto dan aldım fakat gecen gun gozume bırsey çarptı elektronık el frenın yanında bulunan yuvarlak delıkte  gormus oldugum araclarda kultablası var yada cosmo larda mı var bılmıyorum Sport aracı  sıfır alan arkadaslar bılgı verebilirmi şimdi den çok tşk ler....

Ynt: 2013 1,3 Sport Hb Astra J Sahipleri....

Gokhan_Astra link' Alıntı:
Merhaba  arkadaslar aracımı 02 Ocak 2014 de Antalya Antoto dan aldım fakat gecen gun gozume bırsey çarptı elektronık el frenın yanında bulunan yuvarlak delıkte  gormus oldugum araclarda kultablası var yada cosmo larda mı var bılmıyorum Sport aracı   sıfır alan arkadaslar bılgı verebilirmi şimdi den çok tşk ler....

bende Günlas'dan aldım aracımı 2013 1.3cdti astra hb sport benimde dediğiniz küllüğüm yok internet sitesinde görebilirsiniz ama araçlarımızda yok fakat tiryaki setini hediye olarak isteyebilir veya servisten ya da internet üzerinden alabilirisiniz.bende ahenk açısından almayı planlıyorum her ne kadar bazen gerek yok desem de (sigara kullanmıyorum ve aracımda kullandırtmıyorum sadece şık geliyor gözüme)

aynen benımde gozume hos geldı  oyuzden sordum  arac ı aldıgım gun dıkkat etmedım gozume carp saydı kesınlıkle ısterdım onu  005hihih  ben sıgara kullanıyorum ama aracda kullanmıyorum zaten aracıma 2 gun bındım sonra ıse  ızın bıttı aracı bıraktım geldım sıfır aracın heyecanından unuttum bazı seylerı  005hihih

Bende aracı antotodan almıştım :) küllük artık çoğu araçta yok koymuyorlar sağlıklı yaşam ve trafikte dikkat için bence çok güzel birşey küllük olmaması :)

albertxx link' Alıntı:
Bende aracı antotodan almıştım :) küllük artık çoğu araçta yok koymuyorlar sağlıklı yaşam ve trafikte dikkat için bence çok güzel birşey küllük olmaması :)
farklı bir bakıs acısı =))

ozgun88 link' Alıntı:
bende Günlas'dan aldım aracımı 2013 1.3cdti astra hb sport benimde dediğiniz küllüğüm yok internet sitesinde görebilirsiniz ama araçlarımızda yok fakat tiryaki setini hediye olarak isteyebilir veya servisten ya da internet üzerinden alabilirisiniz.bende ahenk açısından almayı planlıyorum her ne kadar bazen gerek yok desem de (sigara kullanmıyorum ve aracımda kullandırtmıyorum sadece şık geliyor gözüme)

hakan içine bozuk para koymak için çok faydalı,nasipse yıllık izine ayrıldığımda ankaradaki cıkmacılardan almayı düşünüyorum

farklı bir fikirde burdan cıktı hersey sigara için değil  005hihih

Kasım Çınar link' Alıntı:
hakan içine bozuk para koymak için çok faydalı,nasipse yıllık izine ayrıldığımda ankaradaki cıkmacılardan almayı düşünüyorum

Temiz denk gelirse bana da haber verirsen sevinirim abi uygun olursa.bana sadece küllük kısmı yeter

bu küllük sitenin stoğunda kalmamış ama araçta olması gereken bir ekipman işe yarar görselliği de var

Geri