Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilstein ülkemizde nereden alınabilirSol ön arka amortisörü değiştirip sağdakileri eski olarak kullanma.
Değiştireceksen takım olarak değiştir.
Bilstein b4 kullanabilirsin.
Rotaş'tan alabilirsiniz.Bilstein ülkemizde nereden alınabilir
Şehirler arası yasaklar kalktığından giip konuşayım benim aradığım daha çok yol tutuş. Araç dizel olunca birde önde fazladan karter koruma var arkası iyice hafif kalıyor. Değer kaybetmeyeceğini bilsem fiyatını bilmiyorum ama ön kaputu karbon yaptırırdım. Bulabilirsem karter korumayıda alüminyumdan yapmayı planlıyorum.Rotaş'tan alabilirsiniz.
Ellerinde yoksa sipariş verebilirsiniz.
Bilstein b4 ler normal sertlik olarak güzeldir
Ben bilstein b8 ön arka takım olarak oradan almıştım zamanında çok memnunum
Bu 2 tip süspansiyonu bir açsana üstad banaŞehirler arası yasaklar kalktığından giip konuşayım benim aradığım daha çok yol tutuş. Araç dizel olunca birde önde fazladan karter koruma var arkası iyice hafif kalıyor. Değer kaybetmeyeceğini bilsem fiyatını bilmiyorum ama ön kaputu karbon yaptırırdım. Bulabilirsem karter korumayıda alüminyumdan yapmayı planlıyorum.
Bu arada gm amotrisörlerinde iki tipi var yük taşımasına göre sınıflandırılıyordu.
Gelmene gerek yok aslındaŞehirler arası yasaklar kalktığından giip konuşayım benim aradığım daha çok yol tutuş. Araç dizel olunca birde önde fazladan karter koruma var arkası iyice hafif kalıyor. Değer kaybetmeyeceğini bilsem fiyatını bilmiyorum ama ön kaputu karbon yaptırırdım. Bulabilirsem karter korumayıda alüminyumdan yapmayı planlıyorum.
Bu arada gm amotrisörlerinde iki tipi var yük taşımasına göre sınıflandırılıyordu.