2009 sedanda 1.6 yakıt tüketimi vs

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dün elazığa gittik 100 km ye 5.5 litre yaktı araçta 3 kişiydik ve bazı yokuşları 4 te zorlayarak çıktım ona rağmen 5.5 L yaktı sizce nsl?bide astra sedanlarda easytronic şanzımanda el freni neden arka tekerleri kitlemiyor?ayrıca arka süspansiyonu neden bağımsız değil(vectrada bağımsızdı ve hiç arkayı bırakmıyordu,astra her an bırakacak gibi vectraya göre)

birincisi el freni her zaman arka tekerlekleri kilitler.
ikincisi arka süspansiyonlar bağımsızdır astra sedanlarda.
üçüncüsü ben çok memnunum. gayet güzel yol tutuşu var
dördüncüsü bence aracı kendi içinde değerlendir.vectra ya göre kıyaslarsan bazı konularda kötü bazı konularda iyidir. bence vectra ile astra yı kıyaslıycagına . astra sedan a alışmaya çalış. nasıl zevkli kullanabileceğini öğren. emin ol o zaman aracı çok seversin

alışmak zor olur biraz..
heralde ilk arabanız b2 idi..
ilkler unutulamıyor hiçbi zman..

Astra Sedan kullandım, vectra b1 de kendi aracım.

Astra sedan nasıl hemen arkasnını bırakıyor diyosun hiç anlamadım,gerçekten yola çok iyi yapışıyor,yol tutuşu mükemmel ,bide senin aracın easytronic sanırım ESP'de var, o aracın arkasını bırakması çok zor olur; yada sende sorun var

banada vectra'm arkasını bırakacak gibi geliyor ama bırakabilir de :)

Yanlışınız var gibi geldi bana Astra'ların arka süspansiyonları asla bağımsız olmadı... Tüketim ise gayet güzel. Hiç kullanmadım ama internette içinde 5 kişi ve bagaj yüküyle bile slalom testinden ufak kontralarla geçmişti ki testte selefine göre gayet başarılı deniyordu. Ama Vectra'nın yeri de bambaşkadır.

Yanlışınız var gibi geldi bana Astra'ların arka süspansiyonları asla bağımsız olmadı... Tüketim ise gayet güzel. Hiç kullanmadım ama internette içinde 5 kişi ve bagaj yüküyle bile slalom testinden ufak kontralarla geçmişti ki testte selefine göre gayet başarılı deniyordu. Ama Vectra'nın yeri de bambaşkadır.

arka suspansiyonlar astra h larda bagımsızdır.

asrta g lerde bile bağımsız sadece h larda değil f leri bilemiyorum ama muhtemelen oda öyledir...esp kullandığın araçta standart nasıl olurda arkası atacak dedin bende anlamadım ben bile astra g den sonra corsa ile çok tırsmandan virajlara giriyorum ilginç kullandığın araba selefinin en iyilerinden

astrahsedannn.jpg
[/URL][/IMG]

arkadaşlar foto ekledim. arka kısımda kırmızı okla gösterdiğim bir kısım var. bunun hakkında tam net bilgi bulamadım. ve bu çubuk tipik denge çubuğu değil. ne olduğunu bilen varsa bir zahmet açıklasın

benim bildiğim zaten U şeklinde olur o çubuk astra g de de vardı ama araç hareket ettiğin de o zaten aşağıya yukarıya hareket etmiyor kendi ekseninde hareket ediyor yani bir şahin yada doğandaki gibi hareketli değil salıncak çubuğu mu neydi adı hatta...tabii yanlışta biliyor olabilirim...

benim bildiğim zaten U şeklinde olur o çubuk astra g de de vardı ama araç hareket ettiğin de o zaten aşağıya yukarıya hareket etmiyor kendi ekseninde hareket ediyor yani bir şahin yada doğandaki gibi hareketli değil salıncak çubuğu mu neydi adı hatta...tabii yanlışta biliyor olabilirim...
emre saol.demek ıstediği me tercuman olmussun. bu nedenle arka süspansiyonlar astra h larda bagımsız.

Geri