2006 astra hız sabitleyici

memoli444

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bende 2006 astra enjoy var ben bu araca hız sabitleyici ve park senserü taktaıra bilirmiyi sizce nasıl olur bilgilendirriseniz sevinirim

hız sensörünü bilemem ancak park sensörü taktıarbilrsin gayette iyi olur arkada tampona 4 lü park sensörü taklabilir...ancak hız sabitleyecisiyli ilgili fikrim yoq sadece takılıyor sonradan diye duydum ...ancak takılıyorsada meşakkatli bir iş olur ayrıca masraflı olur...he ee unutmadan aracınız otomatik vites değiLmi...?

evet takılıyor. sitede bi ara baya konusu açılmıştı yaklaşık 15o liraya mal oluyormuş hız sabitleyici.. benmkine orjinal var kesinlikle tavsiye ederim...

z motor arabaların hepsine takılıyormuş bir sinyal kolu değişiyormuş birde yazılım atılıyor okadar hayırlı olsun evet 150 200 arası

bende bugün hız sabitleyici taktırmaya gittik z motor astra g elegance aracımıca ama z motor olması yetmedi:D birde kublo döşenmesi gerekiyormus sadece tek bir kablo

elagance 2004 olmalı yenilerde bu kabloda var

aracınız enjoy donanımı oldugu ıcın hız sabıtleyıcısı baglatabılırsınız. park sensorunu de ıstedıgınız tıpte baglayabılırsınız

niyetine girdim

hız sensörünü bilemem ancak park sensörü taktıarbilrsin gayette iyi olur arkada tampona 4 lü park sensörü taklabilir...ancak hız sabitleyecisiyli ilgili fikrim yoq sadece takılıyor sonradan diye duydum ...ancak takılıyorsada meşakkatli bir iş olur ayrıca masraflı olur...he ee unutmadan aracınız otomatik vites değiLmi...?

fikirleriniz için teşekkürler ben baya niyetine giridim bu arada aracım manuel şanzıman bir sorun çıkarmaz tahmin ediyorum iyi geceler

Geri