2005 vectra için direksiyon hidrolik yağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elenor07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elenor07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2005 model vectranın direksiyon yağını değiştirmek ıstıyorum lakin nasıl yağ almalıyım bilemedım atf olmadıgını duymustum tek bıldıyım elektırıklı dıreksıyon oldugu yardımcı olabılcek varmı acaba=?

yardımcı olabilecek yokmu?

bi ara bi usta atf koymustu kus gibi olmustu direksiyonum. sonra herzaman bakıma götürdügüm ustam atf kesinlikle olmaz dedi. orjinal gm marka direksiyon hidroliği koydu pekte bi fark olmadı. birde üstüne eklemeli değilde boşaltılıp komple orjinal yagını koymak gerekiomus galiba..

bi ara bi usta atf koymustu kus gibi olmustu direksiyonum. sonra herzaman bakıma götürdügüm ustam atf kesinlikle olmaz dedi. orjinal gm marka direksiyon hidroliği koydu pekte bi fark olmadı. birde üstüne eklemeli değilde boşaltılıp komple orjinal yagını koymak gerekiomus galiba..

petrol ofıslerınden bulamam sanırım parcacıda uzak beklıcez bıraz

atf otomatik şanzıman yağı ya direksiyonda ne işi var ?

Atf kullaniliyor direksiyonda ot. sanziman yagi olabilir ama kullaniliyor fatih

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2005 model vectranın direksiyon yağını değiştirmek ıstıyorum lakin nasıl yağ almalıyım bilemedım atf olmadıgını duymustum tek bıldıyım elektırıklı dıreksıyon oldugu yardımcı olabılcek varmı acaba=?

ATF direksiyon yağı olarak da kullanılır. O nedenle aracınıza ATf yağ alıp kullanabilirsiniz. Mobil tavsiyemdir...

Benzinliklerde veya oto aksesuarcılarda/yedek parçacılarda bulunuyor.

ATF kullanıldığını bilmiyordum valla :) gerçi hiç daha l300 haricinde direksiyon hid. tamamlamadık :)

Geri