2004 Vectra Sarı motor lambası!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cberi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cberi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu akşam Yenişehirden dönerken yandı.Bursa ya kadar sönmedi.Yanınca kitabına baktım.Sürekli yanarsa egzost emisyonu problemlidir diyor.Başına gelen var mı ? Nasıl çözebilirim.
selamlar

Sarı motor lambası araçta bir sorun olduğunun habercisidir,
size tavsiyem aracınızı iyi bir opelciye götürüp Tech II denilen cihaza bağlatmanız, Bu cihaz arızanın ne olduğunu size soyleyecektir. Umarım ciddi bi sorun yoktur Bu arada araçta Lpg varmı Geçmiş olsun

LPG yok Jackal dostum.
selamlar

hocam sanırım araç garantisi devam ediyor pazartesi yetkili servise götürüp Tech II Cihazına bağlatmaktan başka çare kalmadı, ancak opeller uzun süre sabit sürette gidince bu sarı ikaz lambasını yakabilioyr tabi benim dediğim hadise lpg de bariz benzindede varmı bbilemiyorum . Sanırım O2 sensörü arıza lambasını yaktırmış olabilir. Geçmiş olsun dileklerimle

3 gün öncede bende de(96 cd ot)yanmıştı;tech 2 de eksantrik sensör arızası verdi.değiştiricez ama şu an yanmıyo.bi bak bakalım boşta devir 3500 ü geciyomu en fazla 4000 devir gösteriyo bu arızada.umarım küçük bi arızadır

3 gün öncede bende de(96 cd ot)yanmıştı;tech 2 de eksantrik sensör arızası verdi.değiştiricez ama şu an yanmıyo.bi bak bakalım boşta devir 3500 ü geciyomu en fazla 4000 devir gösteriyo bu arızada.umarım küçük bi arızadır
Degiştirmeni şiddetle tavsiye ederim.Yolda araçın seyir halinde iken stop eder.Bende oldu aynı sorun 3500-4000 devir geçmiyor geçerse stop ediyordu.Tahmini masraf krank sensöründe yoksa sorun 100-150 arası halledersin sanırım.Geçmiş olsun...

Bencede 100-150 ye halledebilirsiniz tabi o2 sensörüyse geçmiş olsun

oksijen sensörü olmayabilir... yakıt aldıktan sonra mı yandı ??

Arkadaşlar bu akşam Yenişehirden dönerken yandı.Bursa ya kadar sönmedi.Yanınca kitabına baktım.Sürekli yanarsa egzost emisyonu problemlidir diyor.Başına gelen var mı ? Nasıl çözebilirim.
selamlar

Bencede 100-150 ye halledebilirsiniz tabi o2 sensörüyse geçmiş olsun
Tech2 de eksentirik sensörü hatası vermiş oksijen sensörü nerden çıktı.Eksentirik sensörü fiyatı (krank sensörü yoksa)100-150 arasıdır yeni degiştim daha...

Prince dostum
kesinlikle haklısın benzin aldım.Yenişehire gittim(55 km)akşam dönerken yandı.Bugün Bursaspor maçına gittik.Dönüşte söndü şuan yanmıyor.Ustamı çepten aradım.kirli benzişndendir dedi ama yine de bırakacağım yarın.
selamlar

Geri