2004 vectra motor kodu etiketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan grattis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

grattis

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu bizim vectra c lerin motor kodunu yazan etiket nerde allah aşkına:confused:? 2003 lerde şöför mahallinde kapıdaymış ama bizimkinlerde yok heralde ben bulamadım, benimkinin kitapçığında motor bloğunun soluna basılmıştır diyor bulamadım bir türlü! Benim araç 2004 vectra elegance, yani bilen varsa burdan yazsın kafayı sıyırıcam yakındır. :help:

motor bloğunun solunda evet.. solunda derken sol tarafında biyerde değil.. motor bloğunun üzerinde yazılı.. görmen biraz zor olabilir.. ben sana söyleyim araban 1,6 mı?

evet ibrahim 1.6

z16xe... twinport motorsa z16xep

abi ruhsatta z16xe..... diye devam ediyor. İşte motor üzerinde bu numarayı arıyorum ben, ruhsattakiyle karşılaştıracam:confused:

motorun resmi varsa tarif edeyim, bende dün muayneye gittim, takipçi arkadaş buldu yerini :)

dinçer,

karadüzen anlatsan ben anlarım burdan :)
(Örneğin sallıyorum şimdi: kaputu aç, motorun sağında yağ çubuğunun soluna doğru yukarda gibigibi)

dinçer,

karadüzen anlatsan ben anlarım burdan :)
(Örneğin sallıyorum şimdi: kaputu aç, motorun sağında yağ çubuğunun soluna doğru yukarda gibigibi)

2008-05-21-153708wncgpef9hrv4uiq2okyz015j7st3alb86x.jpg

Karadüzen anlatım :) : Yağ çubuğunun altında :D bir kaç cm sağında. El feneri ve bezle bulabilirsin. Yuvarlak bir kesit var motor bloğunda üzerinde yazılı. Işıkla bakıp silmen gerekebilir kirlidir üzeri

2008-05-21-153708wncgpef9hrv4uiq2okyz015j7st3alb86x.jpg

Karadüzen anlatım :) : Yağ çubuğunun altında :D bir kaç cm sağında. El feneri ve bezle bulabilirsin. Yuvarlak bir kesit var motor bloğunda üzerinde yazılı. Işıkla bakıp silmen gerekebilir kirlidir üzeri

:rockHobaraaaa, horala gürele hoyda bre destrur :D wallahi çok makbule geçti dincer çok çok teşekkür ettim :)

Göksel ne yaptın hurdacılar macerası nasıl geçti ?

Geri