2003 Astra G aracımın sert süspansiyonu ve sağından solundan gelen seslerinden ve arıza lambasına bir çözüm bulamamam gibi sebeplerder sattım geçen hafta cuma günü hatasız sanruflu hb 2001 model bir ford focus aldım.
Yol sesi neredeyse yok çukurlara girmek rahatsız edici değil
Rüzgar sesi astrayla hemen hemen aynı ayardaydı
Motor sesi içeriye az geliyor
Yakıt 180krş yaktı şehir içinde (2 depo bitirdim sonuç aynı oldu)
içi ferah müzik sistemi idare eder orta sınıf bir araç sonuç itibariyle
gel gelelim performans
Ford focus kesinlikle performans olarak vasat bir araba
düz yolda sıkıntı vermeyen motor hafif meyile geldiğiniz anda kendini bırakıyor toplamıyor araba 5 le başlıyorsunuz 3 le anca bitiriyorsunuz astrayla keyfi 4 e attığım rampayı 3 le sıkıştırmama rağmen 4 de çekemedim bütün focuslar mı böyle onuda tam olarak bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım bu arabadan ama katalizörün boş olması alt devirleri neredeyse bitirmiş
Sonuç olarak 1 hafta dayanabildim ve arabayı dün itibariyle sattım opelden inip focusa binme fikrimden dolayı kendimede kızgınım ben ettim siz etmeyin
Yol sesi neredeyse yok çukurlara girmek rahatsız edici değil
Rüzgar sesi astrayla hemen hemen aynı ayardaydı
Motor sesi içeriye az geliyor
Yakıt 180krş yaktı şehir içinde (2 depo bitirdim sonuç aynı oldu)
içi ferah müzik sistemi idare eder orta sınıf bir araç sonuç itibariyle
gel gelelim performans
Ford focus kesinlikle performans olarak vasat bir araba
düz yolda sıkıntı vermeyen motor hafif meyile geldiğiniz anda kendini bırakıyor toplamıyor araba 5 le başlıyorsunuz 3 le anca bitiriyorsunuz astrayla keyfi 4 e attığım rampayı 3 le sıkıştırmama rağmen 4 de çekemedim bütün focuslar mı böyle onuda tam olarak bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım bu arabadan ama katalizörün boş olması alt devirleri neredeyse bitirmiş
Sonuç olarak 1 hafta dayanabildim ve arabayı dün itibariyle sattım opelden inip focusa binme fikrimden dolayı kendimede kızgınım ben ettim siz etmeyin