2002 model astra HB e en yakısan xenon far?

MURAT_BG_91

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar benım arabada en onem verdıgım aksesuarlardan biride far... gerci onu aksesuar olarak kabul etmemem gerekıyo... diycem su 2002 model astralara bakıyorum HB onun ıcın sizce hangi marka ve tipi xenon far yakısır... ayrıca yıne sıs farınıda xenon olarak istiyorum sizce en uygun olanlarını markaları ve tıplerıyle soylersenız cok makbule gecersiniz... ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler...

iyide en yakışan diye bişey olmazki :S o size kalmış bişey bence.. arabanın rengı ne? veya sislere farlara takıcaksan 8000 k ideal olur ;)

Ne yakışıyor,yakışmıyor bilemem de.

Bence sislere takmayın..

arabanın rengı metalik... dogru aslinda zevk meselesi... yinede yorumlarinizicin tesekkurler... 8000k içinde ayri tesekkurler...

kesinlikle sislere xenon takma derim sisli havada xenon bir işe yaramaz her taraf bembeyaz olur 6000k tercih nedenir

tak tak sislerede ;)

yok ben sis farına xenonu daha şık durur diye düşünüyorum... birde hayalimdeki arabayı resım olarak sıze gosterebılsem cok ıyı olcak :)... daha yenıyım forumdada... bu arada gercekten cok tesekkur ederım dusuncelerınızı paylastıgınız ıcın...

hatta birazda görüntü olsun diyosan,sislere 10.000 farlara 8000 taktır bence:)

eyvalla ustam ya cok saol ınanılmaz derecede cok makbule gectın... aga bıde bana nasıl resım koyabılıcemı soylermısın foruma... cok saol yorumların ıcın dusuncen ıcın... xenon farı sadece ısım olarak bılıyorum sızler kadar ayrıntılı bılmıyorum pek... sızler sayesınde baya bılgı edınıcem gıbı... cok saolun...

Geri