2001 vetramda perfonmans düşüklüğü var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baycengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baycengiz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba

1 sene önce aldığım aracımla geçen hafta sonu ankaraya gittim gitmeden önce bütün filitreleri ve yağı değişti bujileri iyi deyip değiştişmediler ama araçta belirgin bir şekilde perfonmas kaybı var otomatik aracım bazan gaza yüklenince vites düşüklüğü yapmıyor ve motor daha çok bağırmaya başladı servis şanzımanın rezirve edilmesi gerekebilir dedi

bu konuda bilgisi olan arkadaşlaradan yardım bekliyorum ... teşekkürler

20.000 km olmasına ragmen ne filtreleri ne bujileri hiçbirşeyi değiştirmedim çok şükürde bir sıkıntı yok bendede 2001 model var... aracnızda lpg varmı ?

Malesef zamanında vites düşürmeme,sürekli bağırması ama aynı oranda gitmemesi şanzımanın sıkıntılı olduğunun göstergesi olabiliyor.Aracınızın km side önemli tabiki...
İlk etapta yağ değiştirme bir nebze çare oluyor ama kaçınılmaz sonu önlemiyor malesef

20.000 km olmasına ragmen ne filtreleri ne bujileri hiçbirşeyi değiştirmedim çok şükürde bir sıkıntı yok bendede 2001 model var... aracnızda lpg varmı ?

Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur.10000 km de bir periyodik bakımı yaptırmak lazım

Malesef zamanında vites düşürmeme,sürekli bağırması ama aynı oranda gitmemesi şanzımanın sıkıntılı olduğunun göstergesi olabiliyor.Aracınızın km side önemli tabiki...
İlk etapta yağ değiştirme bir nebze çare oluyor ama kaçınılmaz sonu önlemiyor malesef

şanzuman yada lpg varsa lpg sisteminden yapıyor olabilir.

öyle tabi :) ama genelde üşengeçlikten giremiyorum sanayiye... bu ay kısmetse yaptıracagım genel olarak ... :)

üşengeçlik iyi değildir genç :)

al parçaları parçacıdan 20 dk maximum işlem süresi

kusura bakmayın ama yazmadan duramadım yanlış anlaşılmasın vetra değil vectra

aracım 94 bin de ve lpg li deyil benzin yada bujiden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ..

Geri