2001 astra 1.4 16v

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan necoti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

necoti

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:help: selamlar arkadaşlar. kafayı yemek üzereyim!!!!!!
2001 model astra 1.4 16v arabamız var. alalı daha 1 ay olmadı. ancak arabada kafama takılan bi nokta var aracın üzerinde model olarak 'astra 1.4 16v' yazıyor ruhsatta da 'astra 1.4 ac' ancak motor hacminde 1598cm3 beygir gücünde ise 100 beygir gözüküyor?!!!!!! acaba bu araba 1.6 mı yoksa 1.4 mü??:help:

Son düzenleme:
slm ruhsata göre 1.6 16v hem 1.4 bunu en güzel anlamanın yolu özel servise gideceksin motor numarasını baktıracaksın motorun üzerinden başka yoluu yokk eğerki 1.4 ise belkide fazla vergi ödeyeceksinn ayrıca suç bile olabilirrr çünki ruhsatta yanlış bilgi varrrr . acillll ilgilen bu işlee

100 hp ise 1.6 dır bence de mutlaka bi araştır Tansu ustanın dediği gibi ...

slm

bence ruhsatta bi yanlışlık olabilir.serviste kontrol ettir.vergi ise aynı olur.ha 1.4 ha 1.6

evet arkadaşlar olatı sonunda çözdüm geli idaresi başkanlığının sitesinde aracı arattırdım ve araç tipi olarak 'ASTRA G NB-16XEL-AC' yazdığını gördüm. kısacası araç kayıtlarda 1.6 olarak geçiyor. ancak ruhsatta 1.4 yazıyor???

Ne güzel iş ha:)
1.4 diye alıyorsun. Araba biren bire 1.6 oluveriyor:)
Keşke bizimkilerde de aldıktan sonra motor değişiverse :)
Güle güle kazasız belasız kullan.

motoruna baktır ruhsata işlet bence

eski ruhsat ne idi 1.4 mü 1.6 mı önce motoru belirle sonra şasi no suna ve motor numarasına bak derim sonra belli olur

bayi faturasına baktım 1.4 (1398cm3) görünüyor ağırlık 1053 kg diye geçiyor ama ruhsatta 1598cm3... yarın bi servise götürüp baktıralım bakalım...

Ne güzel iş ha:)
1.4 diye alıyorsun. Araba biren bire 1.6 oluveriyor:)
Keşke bizimkilerde de aldıktan sonra motor değişiverse :)
Güle güle kazasız belasız kullan.
teşekkürler hocam

Geri