2000 motor opellerin egr si problem cıkarır mı ?

kartalucar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel in hep duydugumuz egr valfi arızası 2000 motorlarda arıza cıkarmıyormuş.... 1600 motorlarda ve düşüklerde bozulup kirlenip vs arabanın haraket halindeyken stop etmesine sebep oluyormus.... fikirleriniz...

evet bu sorunu yaşayan sayısı azımsanmıyacak derecede ama yılda bir kez egr ve kelebek boğazını arızalanmasını beklemeden temizletirsen herm sürüşte sorun yaşamazsın hemde kafan rahat olur

evet bu sorunu yaşayan sayısı azımsanmıyacak derecede ama yılda bir kez egr ve kelebek boğazını arızalanmasını beklemeden temizletirsen herm sürüşte sorun yaşamazsın hemde kafan rahat olur

bakım yaptırdım.. ustaya opeldeki egr şikayetlerini söyledim. bu araba yapmaz dedi 1600 motorlarda o problem oluyor dedi

araç hareket halindeyken stop etme sorunu erg den mi kaynaklanır. benim araç Astra g 2000 model geçen sene bir kaç kez hareket halinde iken araç stop etmişti. Ama opette benzin almaya durduğumda abi kampanya var 5 ytl ye enjektör temizleyici de dökeyim mi demişti. Ben de inanmıyorum fayda sağladığına ama madem kampanya dök bakalım bir ne farkedecek dedim. Ondan sonra hiç olmadı. bu sorun. Belki bendeki başka bir şeyden di ama işe yardı o 5 ytl'lik ürün adı neydi ona da hiç bakmamıştım. :good:

Ama genede şu egr ye bir baktırsam iyi olacak galiba :)

valla bende vectra 2000 model 1.6 gl var 90000 de.bugüne kadar hiç bir problem yapmadı.Ben ne olur ne olmaz geçen hafta temizlettim.

2000 motorun egrsi nerdeyse hiç arıza yapmaz dıyebılırım ben bıle 1 kere şahıt oldum

2000 motor vectralarda (X20XEV) egr valfi diye bi parça yok arkadaşlar ondan arıza yapmıyor...

Yokmu!!SEMRE06 sen çok yaşa emi;)

Geri