20 Yaş Üzerinde Araçlara Kasko Olacak mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba malum sigorta ve kasko işlerinde değişim oldu benim aklıma takılan bizim eski araçlara kasko olacak mı?

Nadir abi sen bence sat kurtul şu külüstürden bak devletimiz artık eski araçlardan daha çok vergi alacakmış , vergilendirme sistemi sil baştan olacak :D yol yakınken dön şu sevdadan sana gıcır gıcır bir insignia SW alalım :D

Yav Nadir abiy dönüp dolaşıp aynı yere geleyon :) napcan abi kaskoyu...bu saatten sonra allaha emanet :)

Uğurum Nadir abi daha opeli. Bırak kapıya mahalleye sokmaz:):):)

Nadir abi sen bence sat kurtul şu külüstürden bak devletimiz artık eski araçlardan daha çok vergi alacakmış , vergilendirme sistemi sil baştan olacak :D yol yakınken dön şu sevdadan sana gıcır gıcır bir insignia SW alalım :D

Benim vergi ile pek işim olmaz benim aracım isterse 5000 cc olsun vergiden muaf :D

Abi ozaman eskilerin bir lafı vardır....
Satan yok alanın mımınımınımını :):):):)

Abi ozaman eskilerin bir lafı vardır....
Satan yok alanın mımınımınımını :):):):)

Alıcı çokta Caner bu araç yurt dışından olmasından dolayı gerekli izin belgesi olan adam gerek almak için oda bizim millette yok... ya değilse şimdiye 3000 adamın içinden en az 300 alıcı çıkardı :D

Benim vergi ile pek işim olmaz benim aracım isterse 5000 cc olsun vergiden muaf :D

Abi devlet orda bi duuur diyor...
Özürlülerde 1600 cc üzeri vergi indirimi yok malesef.Yoksa ben bugün insignia yada vw cc alırım

Ama ben görüyorum 2.5_3.0 motorlu araçları...yoksa bende öyle biliyorum.

Abi devlet orda bi duuur diyor...
Özürlülerde 1600 cc üzeri vergi indirimi yok malesef.Yoksa ben bugün insignia yada vw cc alırım

Kerem o sıfır araçlar için geçerli ;) yurt içinde ikinci el araç alımlarında MTV uygulamasında motor silindir sınırlaması yok ;) biraz önce dedim gibi isterse 5000 cc olsun ikinci el olması yeter ;)

Geri