Arkadaşlar araçta şu dikkatimi çekiyor son günlerde. Örneğin dümdüz bir yolda ışıklarda duruyorum. Kalkışı 1 viteste yapıyorum devri 2000 deyken hemen 2 ye alıp 2 ile devam ediyim diyorum. Sonra biraz normalinden fazla yükleniyorum gaza farkındayım ancak araba 2 vitesteyken önce bir gaz yemiyor gibi oluyor sonra bi alıyor gazı biraz devirleniyor, çok kısa mili saniyelik bir bölümde gaz bırakıyor gibi oluyor, sonra yeniden devam ediyor devrini alıyor. Yani sanki benzinde pislik var gibi bir durum oluşuyor. Yanımdaki bu durumu anlamaz çünkü aracı süren gaza basışla o aradaki teklemeyi farkedebilir ancak.
Benzini aracı aldığımdan beri Shell den alıyorum. Problem olacağını sanmıyorum. Ancak yine de şüphelerim olmuyo değil. Ancak benzinden olsa tüm viteslerde yapar değil mi? Ayrıca acaba arabadan çok mu şey bekliyorum diye de düşünmüyor değilim. 2 vitesin 1.vites gibi seri olması yada 1.viteste devri almadan 2.vitesin bu şekilde davranması normal mi bilmiyorum. Ok gibi fırlasın istemiyorum ama bu sadece 1 kez olan tekleme olayı biraz kafamı kurcalar oldu.
3-5 gün içerisinde bakıma gireceğim. Acaba diyorum bakımdan sonra değişirmi bu durum?
Benzini aracı aldığımdan beri Shell den alıyorum. Problem olacağını sanmıyorum. Ancak yine de şüphelerim olmuyo değil. Ancak benzinden olsa tüm viteslerde yapar değil mi? Ayrıca acaba arabadan çok mu şey bekliyorum diye de düşünmüyor değilim. 2 vitesin 1.vites gibi seri olması yada 1.viteste devri almadan 2.vitesin bu şekilde davranması normal mi bilmiyorum. Ok gibi fırlasın istemiyorum ama bu sadece 1 kez olan tekleme olayı biraz kafamı kurcalar oldu.
3-5 gün içerisinde bakıma gireceğim. Acaba diyorum bakımdan sonra değişirmi bu durum?