2 temmuzda izmitte tüneldeki kaza.

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İstanbulda yada izmitte yaşayanlarda görmüşlerdir. İstanbuldan ankara istikametine giden yolda dilovası denilen mevkiideki tünelin birinde H kasa opel astra bir ara. 2 kamyon arasında kalmıştı. sert bir fren izinden sonra duramayıp öndeki araca arkadan vurmuş. yanlış görmediysem ducato tarzında bişeydi. ama asıl sorun arkadan kamyon duramayıp vurmuş. araç resmen önden ve arkadan 1 er metre sıkışmıştı. ancak sürücü ve yolcu kokpiti zarar görmemiş gibi duruyordu. umarım kimseye bişey olmamıştır. forumdan birileri ise geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Çok kötü bir kaza.Allah her türlüsünden bizi korusun.

Çok kötü bir kaza.Allah her türlüsünden bizi korusun.
ben kocaeli gebzede yaşıyorum yani dilovasına çok yakın bir ilçe ve sürekli izmite gidip geliyorum ve o bahse konu tünelden geçiyorum,bütün arkadaşlarıma tek tavsiyem o tünele lütfen çok dikkat etsinler çünkü tünelde sürekli kazalar oluyor ve ölümlerle sonuçlanıyor.ben her seferinde o tünelden geçerken dikkatli bir şekilde yavaşlayıp dörtlüleri yakıyorum...

nasıl bir tünel bu :( allah beterinden korusun

benim gözlemim dar ve hafif kavisli,birde tam rampadan inişte başlayan ve çıkışında da viyadüğün olduğu,dolayısıyla hava basıncının içerisinde toplandığı bir tünel,

Geri