2. el astra h fiyatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Şahin80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şahin80

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yaz dönemi olduğu içinmi bu kadar yüksek fiyatlar 25 civarı şöyle düşük km li bi araç zor adam 2000 cd ye 21 yazmış.2004 100.000 de astra h ye 26-27 isteyen var.yani araba boyasız olunca sıfır parasınamı satılacak anlamadım.tabi isteyen ister kendi aracıda , acaba belki sazanın biri atlar diye faiş fiyttan laf olsun diye ilan verenler yüzündenmi piyasa bu kadar yükseldi.yaz sonunumu beklesek..

merhaba...bence aceleniz yoksa kasım-aralık gibi araç almalısınız...bu mevsimde her yıl olduğu gibi fiyatlar ortalama %10 artmış durumda...ben de sizin gibi baktım 22ye aldığım arabayı(kasım da) şimdi 25 ten aşağıya yazan yok....biraz da tok satıcılardan dolayı piyasa böyle...

ben 2006 model astra 1.6 enjoy spor paket 68binde kazasız belasız çiziksiz boyasız aracımı 25 e verdim hemde bodykit falanda vardı kafalarına göre saçma sapan fiyat yazanlara anlam veremiyorum

ben 2006 model astra 1.6 enjoy spor paket 68binde kazasız belasız çiziksiz boyasız aracımı 25 e verdim hemde bodykit falanda vardı kafalarına göre saçma sapan fiyat yazanlara anlam veremiyorum
hocam naptın ben 500 fazla verirdim.:)
maksimum 25 verebilirim. olursa 2006 1.3 100.000 altı dizel bakıyorum bakalım bulabilecekmiyim.millet tatilde kullanıyım yaz bitimi satarım diyede araçları bekletiyor kısmet..

piyasası budur üstat yani fazla vermeyin piyasayı yüksek tutmaya çalışıyorlarda yeni kasası çıkan bir araç illaki ortalama norm değerlerinden daha ucuza gidicektir

Geri